Verona - Bologna: A láthatatlan találkozó

2021-05-17
Az olaszoknál a 37. fordulót a Verona - Bologna találkozó zárja. Sok tétje a találkozónak nincs, ennek megfelelően választottuk ki a tippünk az esti lötyögésre.

Hellas Verona - Bologna

Serie A

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 alatt

Unibet odds: 1,64

Kezdés: 2021.05.17. 20:45

 

A Serie a 37 fordulóját a Verona-Bologna meccs zárja, melynek igazából sok tétje nincs. Mindkét csapat biztonságban van, a 10. Verona a 11. helyezett Bolognát fogadja. Egy-két pozíciót még lehet javítani és rontani, a Veronának mondjuk csak rontani, mert feljebb már nem vezet út.

De ami biztos, hogy egyik fél sem lesz motivált, a Verona 7 meccs óta nyeretlen, a Bologna öt találkozó óta nem ünnepelt győzelmet. Mindkét együttes tövig rántotta a kéziféket, amint bebiztosította a bennmaradást.

Szóval egy szezon végi barátságos bohóckodást várunk, ahol még egy jó olaszos remi is előfordulhat, egy vaskos 0-0 mondjuk. Még fura is, hogy nem kapunk valami 2.80-at a remire, amire sokszor van példa szezon végi olasz találkozóknál.

A mi tippünk viszont nem háromesélyre vonatkozik, hanem a lapokra. A találkozót Marchettire bízták, aki a B-ben vezet, de kóstoltatják vele a Serie A-s meccseket is. Marchetti eddig egyszer vezethetett az első osztályban, méghozzá a Genoa-Verona meccset, ami 2-2-vel ért véget, és 1-1 sárgát osztott ki a spori.

Marchetti azon a találkozón 28 szabálytalanságot fújt le, ami nagyjából egy átlagos szám. Erre a 28 foultra adott 2 lapot, szóval nem vitte túlzásba. A Serie B-s darálóban sem az jellemző rá, hogy szórja a sárga lapokat. A piros kártyát legutóbb még a harmadosztályban vette elő, szóval:

-Egy olyan meccsre számítunk, ahol a játékosok alulmotiváltak. Nem lesz bennük tűz, így nem lesznek szikrázó összecsapások. Nem véletlenül kóstoltatják Marchettivel ezt a találkozót, mindenki barátságos meccsre számít, ami úgymond nem lehet elrontani. Ráadásul Marchetti statisztikája azt mutatja, hogy nem egy egoista játékvezető, szeret a háttérben maradni. Ráadásul nem maga ellensége, ő is tudja, ha hiba nélkül kevés lappal lehozza a meccset, akkor egyre több élvonalbeli találkozót fújhat a jövőben.

Az unibet 4,5-nél húzott határt a lapokat illetően, mi pedig ezen line mellett egyértelmű undert húzunk! 1,61-es szorzóért pedig főleg. Ezt a meccset 1-2 lappal le lehet hozni, nehéz elképzelni, hogy tüzes, feszült meccs kerekedik belőle.

Címkék: sportfogadás, tipp,