Ugyanabban a kaszinóban kétszer nyert hatalmas jackpotot egy nő alig fél év alatt

2018-09-29
Egy westchesteri nő nemrégiben 1,4 millió dollárt nyert az Empire City Casinóban – úgy, hogy alig öt hónapja már nyert egyszer ugyanott.

 

A  sajtóban csak Theresa P-ként emlegetett nő először március 11-ben nyert meg egy rekorddöntő, 2.919.162 dolláros Wheel of Fortune jackpotot. 

 

Aztán augusztus 12-én ismét megcsípett egy 1.469.368 dolláros jackpotot a Wheel of Fortune Triple Stars elnevezésű nyerőgépen, mialatt férjével, Matthew-val ugyanabban a kaszinóban játszott.

 

 

“Matthew és én is pozitívan állunk a játékhoz, mindig azt gondoljuk, hogy nyerni fogunk, de álmunkban sem gondoltuk, hogy ilyen hatalmas jackpotot kaparintunk meg, nemhogy egy év alatt kétszer is.” – nyilatkozta Theresa. „Boldog, sokkos állapotban vagyunk!”

 

A szerencsés hölgy még annyit mondott, hogy nem döntötték el, hogy mihez kezdenek a hatalmas nyereménnyel.

 

Az Empire City közleménye szerint az övék az ország hatodik legnagyobb területű kaszinója, beleértve a Las Vegas-i és indián kaszinókat is. A tavalyi évben több mint 8 millió látogató kísértette meg szerencséjét a kaszinó közel 5.300 nyerőgépén és elektronikus játékasztalánál.