Továbbra is polcokat pakol a milliárdos lottónyertes

2021-05-07
Elaine Thompson 2,7 millió angol fontot nyert a lottón, azonban továbbra is polcokat pakol egy üzletben.

 

A most 64 éves Elaine Thompson 1995 decemberében 2,7 millió fontot, tehát több mint 1 milliárd forintot nyert a lottón, és azóta is a Marks & Spencer üzletében dolgozik, mert jó példát szeretne mutatni három gyermekének, akik a nyeremény idején 5-10 évesek voltak.

 

Annak ellenére, hogy asztmája miatt különösen veszélyeztetett, a koronavírus alatt is dolgozott – szokásos módon hajnal 2-től 9-ig bent volt munkahelyén. „A cég fantasztikus volt, mert megengedték, hogy 8:30-kor elmenjek, így nem találkoztam vásárlókkal a koronavírus alatt.” – mesélte a Daily Mailnek. 

 

“Két kisgyermekem volt akkoriban, mikor meghoztam a döntést. Fontos, hogy a gyerekek lássák, hogy keményen dolgozol, és hogy semmit nem kapunk az élettől, hacsak nem dolgozunk meg komolyan érte.” Remélte, hogy inspirálhatja a gyerekeit arra, hogy az elsők legyenek a családban, akik egyetemre mennek – amit aztán később meg is tettek.

 

 

A szupermarketbeli napi munka az, ami segített Elaine-nek abban, hogy a nyeremény után is két lábbal a földön járjon. „Az emberek gyakran kérdezik, hogy miért nincs takarítónőm. Ha lenne, én biztos, hogy mielőtt jönne, kitakarítanám a házat. Úgy nőttem fel, hogy keményen dolgozzam, szeretek dolgozni. Nekem van a világon a legjobb munkám. Szeretem a munkám, és csak azért, meg nyertem a lottón, nem akartam abbahagyni. Szerintem minden az egyensúlyról szól. Továbbra is dolgozom, de számomra kedvezőbb beosztásban, és a fennmaradó időmben tudok olyan jótékonysági szervezeteknek segíteni, melyek közel állnak a szívemhez.” – vallotta a szerencsés nyertes.

 

A házaspár idén aznap ünnepli a lottónyeremény 25. évfordulóját, mint a házassági évfordulóját. Bár még nincs konkrét tervük, ünnepekkor gyakran látogatnak el Las Vegasba. A tucatnyi vegasi úton kívül a pénzből segítettek gyerekeiknek megvenni az első lakásaikat. Egyik első dolog, amit anno a nyereményből vettek egyébként egy új Ford Fiesta volt, később pedig vettek három versenylovat is.

 

Remélhetőleg ilyen józanul fog gondolkozni az a szerencsés játékos is, aki megnyeri a világ jelenlegi legnagyobb lottófőnyereményét, melyet a Mega Millions lottó kínál. A pénteki sorsoláson nem kevesebb, mint 370 millió dollár, azaz több mint 111 milliárd forint várja a játékosokat. 

MegaMillions szelvény vásárlása a TheLotter oldalán

Fogadás a nyerőszámokra a Lottoland oldalán