Real Madrid - FC Barcelona: Ramos out-Pique in!

2021-04-10
Jön az újabb el Clásicó, amely most elég komoly téttel bír, hisz a Barca-Real-Atleti trió nagyjából azonos eséllyel bír a bajnoki címet illetően.

Real Madrid - FC Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Barcelona (DNB, azaz döntetlennél a tét visszajár)

Unibet odds: 1.74

Kezdés: 2021.04.10. 21:00

 

Először is említsük meg, hogy Lahoz sporit, akit eredetileg kijelöltek, lesérült, így Manzano vezeti majd a Klasszikust.

A tabellán a Barca 65 pontos, a Real Madrid 63 pontos, az Atletico pedig egyelőre vezet 66 egységgel. A Madridnál nem játszhat Ramos, Carvajal és Hazard, Varane pedig a Co-vid miatt karanténban van. a Barcánál Coutinho és Fati nincs, de ők hónapok óta nem játszanak.

A katalán csapat nem játszott hétközi találkozót, míg a Real Madrid a BL-ben volt érdekelt. Nyertek Benzemáék 3-1-re a Liverpool ellen, viszont jövő héten máris jön a visszavágó, közben itt ez a Klasszikus, amely nagyban befolyásolja a bajnoki cím kimenetelét, nem egyszerű napok a Madridnál.

Frissebb tehát vélhetően a Barca lesz. Hogy bátrabb lesz-e, az jó kérdés. Az viszont hiba lenne, ha meg sem próbálna nyerni, és ikszre játszana, mert ha az Atletico megveri a Betis-t, akkor megint nő a távolság az első helyhez képest.

Koeman vélhetően a bevált 3 belső védős rendszert fogja alkalmazni, de Jong-Pique-Lenglet trió hátul, Dest és Alba pedig ilyen se nem védő, se nem középpályás pozícióban játszik majd. Elöl ott lesz a Griezmann-Dembélé-Messi trió, ráadásul frissen, üdén a lehetőségekhez képest. Jó formában is van a Barca, legutóbb a Valladolid ellen kegyetlenül megdolgozott a gólért, amit végül Dembélé vágott be. Márpedig a bajnoki címhez kellenek ezek a kiizzadt, utolsó perces sikerek, enélkül nem megy.

Nagyon úgy néz ki, most még a szerencse is a Barcelonával van. Egész biztos, hogy számítani fog az, hogy a katalán együttes már kiesett a BL-ből, fizikálisan és mentálisan is frissebb lehet. A mi tippünk emiatt egy Barcelona siker, amit háromesélyben nem vállalunk fel, DNB-vel viszont igen. Így is elég jó a szorzó, az 1.74 teljesen korrekt. Meg ne feledjük, hogy a Madridnál sem Varane, sem Ramos nincs a védelemben, és még Carvajal is hiányzik. Márpedig Dembélé azért Lucas Vazquezt párszor beviheti az erdőbe...

Címkék: sportfogadás, tipp,