Real Madrid - Alavés: Brazilos Madridot várunk

2020-11-27
Szerdán a Real Madrid fontos BL-meccset nyert Milánóban, köszönhetően picit Taylor sporinak és Vidalnak. Ugyanakkor a chilei középpályás kiállításáig is jól, ötletesen focizott a Madrid, most élesnek tűnik a Fehér Balett.

Real Madrid - Alavés

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp:  Real Madrid góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1.38

Kezdés: 2020.11.28. 21:00

 

A Real Madrid az Inter legyőzésével nagyot lépett előre a BL-ben, jövő héten azt a Donyecket kéne legyűrni a továbbjutáshoz, melynek a Gladbach összesen 10-et vágott két meccsen. Előtte viszont itt a hazai Alavés elleni bajnoki, szintén fontos összecsapás a bajnoki cím szempontjából. Nem lehet több kötelezőt bukni, vagy akár döntetlent játszani, főleg nem otthon.

De amit Milánóban láttunk, az bizakodásra ad okot. Ott ugyanis az első perctől a Madrid dominált, egyedül a 2. félidő első 5 perce volt kicsit 'necces', amikor az Inter minden erejét beleadta abba az 5 percbe, de azt is jól lehozta Zidane csapata.

Az Alavés taktikája egyszerű lesz, mint a pofon. Védekezik majd 9-10 emberrel, aztán ha lehetőség adódik, akkor mehet a kontra. A Varane-Nacho párosnak ezt a 3-4 kontrát kell majd megfogni.

Gondolván arra, hogy jövő héten a Sahtar ellen játszik a Madrid, a most Milánóban padozók zöme biztosan kezd. Casemiro, Marcelo, Vinicius és Rodrygo is a kezdőben találhatja magát. De Isco is kezdhet, és Asensio is reménykedik, hogy kap 65-70 percet. Mariano Diaz Milánóban nem hozott maradandót, de Benzema még nincs, ahogy Jovic sincs, így ő is pályára kerülhet, a Nacho-Varane páros helye pedig szintén fix a védelem közepén. Ha Marcelo befér a kezdőbe, a támadójáték biztos nem korcsosul vele, szeret és tud is előre játszani. Papíron biztosan nem a legerősebb Madrid kezd, de tele lesz friss, bizonyítani vágyó játékossal. Ez pedig rossz hír az Alavés számára, ráadásul ha Zidane úgy dönt, hogy pl. pályára kerül Hazard, Kroos és Modric, vagy Ödegaard, szintén frissnek, üdének tűntek legutóbb, velük sem jár jól az északi együttes.

Madridba nem nyerni jár az Alavés. Még a 2000-es évek legelején nyert bravúrral, aztán jön zsinórban 8 meccs, amikor így alakultak a kapott gólok számai az Alavés nézőpontjából: 5-3-5-3-3-4-3-2

Ebből is látszik, hogy nincs egy szinten a két csapat. Fontos találkozó, hisz a Valencia elleni, három büntetős hozó meccsen, és a Villarreal ellen sem sikerült nyerni. Sok betli már nem nagyon fér bele.

Címkék: sportfogadás, tipp,