Pár hónap alatt négyszer nyert lottójátékon egy férfi

2018-07-14
A legtöbb ember csak álmodozik arról, hogy milyen jó lenne, ha egyszer nyerne a lottón, és csak páran élhetik át ezt az érzést valójában. Azonban egy dél-kaliforniai férfival valami olyasmi történt, amire legvadabb álmaiban sem számított – pár hónap leforgása alatt többször is megütötte a főnyereményt!

 

Antulio Mazariegos tavaly novemberben besétált egy fánkot árusító üzletbe, és vett pár kaparós sorsjegyet. Gyakran játszik lottójátékokon, de ez most egészen különleges volt – az egyik Emerald 10’s Scratchers sorsjeggyel 1 millió dollárt nyert!

 

Ennyivel sokan meg is elégedtek volna, azonban Mazariegos úgy döntött, hogy újra és újra megkísérti szerencséjét. Továbbra is vette a kaparós sorsjegyeket, és pár hete ismét kifizetődött a döntése. Ezúttal – hat hónappal egymillió dolláros nyereménye után – 5 millió dollárt nyert a California Black Premium Scratchers® elnevezésű játékon.

 

 

Mikor besétált a kaliforniai lottótársaság irodájába, hogy felvegye legújabb nyereményét, nem egy, nem két, hanem mindjárt három szelvénnyel érkezett. Az 5 milliós sorsjegy mellett volt egy 1.000 és egy 600 dolláros nyereménye is.

 

Mazariegos elmondta, hogy a sorsjegyeket egy italboltban vette. Már csak három kaparós volt a boltban, így elhatározta, hogy megveszi mindet. Szinte nulla volt az esélye, de mindhárommal nyert valamit!