Paks - ZTE: Nincs Paks-meccs gólok nélkül

2021-04-17
A Paks az utolsó 5 meccsén 4 gól alatt nem hozott le meccset, adok-kapok találkozókat játszik, de általában ezekből jól jön ki. A déliek a dobogóért küzdenek, a ZTE pedig a bennmaradásért, szóval ez sem tűnik egy érdektelen összecsapásnak.

Paks - ZTE

NBI

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 2,5 felett

Unibet odds: 1.47

Kezdés: 2021.04.17. 19:30

 

A Paks igazi run and gun csapattá vált. Bognár magyar játékosokkal, légiósok nélkül játszat a fiúkkal rendkívül szórakoztató focit, amely még eredményes is. Nem akármilyen teljesítmény ez a Pakstól. Szinte mindig gólzárpor van Paks-meccsen, ha lőnek kettőt, nem ülnek rá az eredményre, tolják tovább.

Ami a ZTE-t illeti, a zalai csapatnál is előfordulnak gólgazdag meccsek, de ott ez ritkán párosul három ponttal. A ZTE küzd a kiesés ellen, és ez a harc tegnap három szereplőssé vált, hisz a DVTK győzelmével már a piros-fehérek is jogosan reménykednek a bennmaradásban. A DVTK egyébként is igazi túlélő, a közelmúltban rendre az utolsó 1-2 fordulóban tudott végleg bennragadni.

A Paks megcélozza a dobogó alsó fokát, és amilyen szenvedős idén a Vidi, simán oda is férhet a pódiumra. A ZTE pedig mindenképp benn szeretne ragadni, ehhez kell egy-két bravúros győzelem.

A két együttes legutóbbi meccse 4-4-es döntetlennel ért véget. Nem akármilyen gólpárbaj volt, most sem kizárt valami hasonló. A Paks rendre sokat kockáztat, hogy gólokat lőjön, hátul kevésbé acélos. A ZTE védelme szintén sebezhető, főleg akkor, ha ennyire kreatív csapat az ellenfél. Hogy most egy iksz kinek jönne jól, az más kérdés, itt leginkább a Paks és a ZTE is a három pontnak tudna örülni.

Nem szabad túlgondolni ezt a találkozót, ha a Paks játszik, vakon kell húzni az overt. Ne feledjük, a Paks az a csapat, ahol a védelem közepén is vérbeli kilences játszik, még jó, hogy Bognár mester a kapuba nem csatárt nevez. Jó kis adok-kapok lesz ez, a 2.5 gól felett tipp akár mér félidőre bejöhet.

Címkék: sportfogadás, tipp,