Most érettségizik - élete végéig havi ezer dollárt nyert

2013-06-19
Robert Salo épp most érettségizik, és felnőtt életét egy különleges lottónyereménnyel kezdte; a Win $1,000 a Week for Life kaparós sorsjeggyel egész hátralévő életére bebiztosította magának az alap megélhetést - haláláig 1000 dollárt (kb. 225 ezer forint) kap havonta.

  

A Brooklynban élő Robert a legfiatalabb nyertes a játék történetében, ha 80 évig él, összesen több, mint 3 millió dollárt utal majd át a lottótársaság a számlájára.

 

Elmondása szerint első dolga lesz, hogy autót vásárol magának. "Természetesen Lamborginit vagy Ferrarit szeretnék, de úgy néz ki, meg kell elégednem egy új BMW-vel"- mondta viccesen egy sajtókonferencián. 

 

 

Érdekes módon épp ellopott és megkerült autójukért, egy 2001-es Volkswagen Jetta-ért mentek el a rendőrségre, amikor megálltak egy benzinkútnál tankolni. Itt vásárolta Robert 2 dollárért a sorsjegyet, amit Amerikában Lotto-nak is hívnak. "El sem tudtam hinni, hogy megnyertem. Igazából azóta is nehéz, olyan, mintha egy álomban élnék." 

Korábban úgy volt, hogy az iskola befejezése után dolgoznia kell majd, hogy segítsen egyedülálló édesanyjának, de ez - hála a sorsjegynek - másként lesz. Robert főiskolára készül, villamosmérnöknek szeretne tanulni.