Másodjára nyert milliókat lottójátékon két éven belül

2019-12-20
Freddie Robinson 2017-ben egyszer már nyert egy hatalmas összeget lottójátékon, most ismét szerencséje volt.

 

A New Jersey államban, Newark-ban élő Robinson 2017-ben 2 millió dollárt nyert a lottón, azonban ezzel nem ért véget a szerencséje. Idén nyáron ismét nyert, ezúttal 250 ezer dollárt, azaz úgy 75 millió forintot.

 

A férfi, aki gyakran játszik kaparós sorsjegyeken, nemrégiben úgy döntött, hogy változtat a dolgokon, és több olyan sorsjegyet vett, amiket egyébként nem szokott. Az első pár szelvénnyel semmit nem nyert, de az utolsó előtti lekaparásakor elindult valami, mert azzal nyert 50 dollárt, majd az utolsóval 250 ezret.

 

Fotó: New Jersey Lottery

 

A 60-as éveiben járó férfi elmondta a lottótársaság embereinek, hogy úgy tűnik, a nyerést nem lehet megszokni, hiszen még akkor is sokkos állapotban volt, mikor elment felvenni a nyereményét.

 

“Miután lekapartam, azt mondtam, ‘Épp most nyertem 200 dollárt’, és leejtetem a szelvényt a földre.” – mesélte a 2017-es nyereményekor. A testvére felvette, és kijavította, mutatván, hogy annál valójában jóval többet nyert. 

 

Robinson akkor úgy nyilatkozott, hogy  reméli, hogy nyugdíjba vonulhat, de most elmondta a lottótársaság embereinek, hogy végül aztán nem hagyta abba a munkát, a nyereményét pedig betette a bankba. Az évek során többször is nyert, többek közt 500 dollárt egy 1 dolláros sorsjegyen. 

A karácsonyi lottóval most svájci üdülést is nyerhet