Manchester City - PSG: Össztűz alatt Ederson kapuja

2021-05-04
A City és a PSG már évek óta esélyes a BL-győzelemre, de eddig mindkét csapatot elkerülte a végső siker. A Párizs az előző idényben már beverekedte magát a fináléba, most ehhez minimum meg kell vernie a Man. City-t.

Manchester City - PSG

Bajnokok Ligája elődöntő, visszavágó

 

Online sportfogadás tipp: PSG kaput eltaláló lövéseinek száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.55

Kezdés: 2021.05.04. 21:00

 

Az első meccsen a PSG 1-0-ra vezetett, az első félidőben dominálta a meccset, aztán a 2. játékrészre minden megfordult. A City összekapta magát, de Bruyne lőtt egy fura gólt, egy vakon középre tekert labda a kapuban kötött ki, mivel középen senki sem ért hozzá, Navas pedig csak nézte, mi is történik, aztán az angol csapat ettől magabiztosabb lett, lőtt még egyet, aztán a PSG mire felocsúdott, hogy vesztésre áll, elment a meccs.

Szóval Neymaréknak a továbbjutáshoz nyerni kell, ez tény. Épp ezért a PSG-nek kezdeményezni kell. Érdekes helyzet, hisz a Párizs a Barca és a Bayern elleni visszavágót is úgy játszotta le, hogy az első meccsét megnyerte. Most elveszítette, szóval kezdeményező Párizst kellene látnunk.

De van az a forgatókönyv, hogy az első félidő viszonylag eseménytelen lesz, a Párizs kivárásra játszik, a City meg adogatja a labdát a középpályán és a saját térfelén, aztán igazi futballt csak a 2. félidőben látunk. Az első meccsen is két teljesen ellentétet félidőt láttunk, nem kizárt, hogy most is ez történik majd, viszont most események szempontjából.

A mi tippünk, hogy a PSG ha nem is 19-re kér lapot, de úgy 17-re vagy 18-ra. Ne feledjük, a PSG-nek minimum két gólt lőnie kell a továbbjutáshoz, a 0-1 nem elég, hisz a City kettőt vágott Párizsban. Ebből kiindulva Neymaréknak kezdeményezni kell, próbálkozni kell, és tűz alatt tartani a kaput. A tippünk tehát az, hogy a Párizs kaput eltaláló lövéseinek száma 3,5 felett lesz. Erre kapunk egy 1,55-ös szorzót, ami nem verdesi az eget, de nagyjából még a játszható kategória, akár single-ben, akár egy kombiban.

Neymar és Mbappé világsztárok, ha lőnek, azért jó eséllyel telibe találják a kapu felületét. Di Maria szintén remek rúgótechnikával bír, akár szabadrúgásból is tekerhet egyet kapura, vagy akár kapuba. Akiben pedig még bízhatunk, az Marquinhos, a fontos gólok mestere, belső védőként talán a legveszélyesebb a kapura az említett trión kívül.

Címkék: sportfogadás, tipp,