Lottószelvényt kapott a csapos borravalóként – hatalmasat nyert vele!

2019-11-22
Az a bizonyos Powerball szelvény valószínűleg minden idők egyik legnagyobb borravalója lett!

 

Taylor Russey csaposként dolgozik a Missouri állam O’Fallon városában található Bleachers Sports Bar-ban, és október elején az egyik rendszeres vendégétől egy Powerball lottószelvényt kapott borravaló gyanánt. - írja a metro.co.uk.

 

A hölgy később elmondta a Missouri Lottery munkatársainak, hogy ez az ügyfelük egyszer-egyszer mindenkinek vesz egy-egy szelvényt a bárban – különösen, ha nagy a jackpot. „Ezt tette akkor szombaton is – mindegyikünknek vett egy lottószelvény.” – mesélte Russey.

 

Másnap a Bleachers dolgozói megtudták, hogy a nyertes lottószelvényt az ő bárjukban vették. Russey ekkor még nem tudta, hogy ő a nyertes, még viccelődött is a szitun. ’”Gyerekek, aki megnyerte ezt a rakás pénzt, ne szóljon róla senkinek” – poénkodott.

 

(Fotó: Instagram/iStock)

 

Russey-nek aztán eszébe jutott, hogy ő is lottószelvényt kapott borravalóként, beszkennelte, és megtudta, hogy 50 ezer dollárral, tehát úgy 15 millió forinttal gazdagabb lett. „Azt írta ki a gép, hogy nem válthatom be a helyszínen, és hogy a lottótársaság irodájába kell bemennem, mert 50.000 dollárt nyertem.’ Egy pillanatig csak álltam ott, néztem a szelvényt, aztán elkezdtem nevetni, majd sírni.”

 

Russey azt nyilatkozta, hogy nem tervezi, hogy valami drága dologra szórja el a pénzt, nem is akar felmondani a munkahelyén, ahol már három éve dolgozik. „Nem ilyen típus vagyok. Nem ez fog meghatározni az életem hátralévő részére. Továbbra is dolgoznom kell.”

 
A világ jelenlegi legnagyobb lottófőnyereményét egyébként most egy másik amerikai lottójáték, a Mega Millions kínálja - a péntek esti sorsoláson 208 millió dollár, azaz közel 63 milliárd forint lesz a tét. A játékban természetesen nem csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, az online lottózóknak köszönhetően a világ bármely részéről próbálkozhatnak a szerencsevadászok.