Zöld-foki szigetek - Burkina Faso: A kínzás folytatódik

2022-01-13
Az Afrika Kupa küzdelmei folytatódnak, sikeresen túléltük az első kört. A torna gólátlaga 1.0, a 12 meccsből egy olyan volt, ahol 2,5-nél több gól született. Még jó, hogy TV idén nem adja a mérkőzéseket, de aki szereti kínozni magát nézhetetlen meccsekkel, pl. az unibet-en tudja nézni az ANK találkozóit.

Zöld-foki szigetek - Burkina Faso

Afrikai Nemzetek Kupája

 

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 1,5 alatt

Unibet odds: 1,90

Kezdés: 2022.01.13. 20:00

 

A számok. A számok beszédesek. A 12 lejátszott találkozóból az 1,5-ös line mellett 11 találkozó volt underes. Egyszerűen borzalmasak a meccsek, nincsenek helyzetek, nincsenek jó megoldások, a csapat a pályán, mi pedig a különböző kütyük képernyői előtt szenvedünk. A szerdai Tunézia-Mali találkozót a játékvezető a 85. percben akarta lefújni :D. Illetve meg is tette, majd a hátrányban lévő együttes tagjai reklamálni kezdtek, hogy HOHÓóó spori, hát ilyet meg hogy :D. A zambiai Sikazwe játékvezető vagy valamilyen bundában volt benne (ami valószínű), vagy olyan triviális oka lehetett, hogy már nagyon el akart menni a WC-re, így megpróbált 5 percet lecsípni a meccsből... Végül a tunéziaiak elmondták neki, hogy a meccs játékideje 2*45 perc, de így is lecsapatott a mérkőzésből pár másodpercet, miközben volt videóbírózás, sérülések és cserék is. 

Az Afrika Kupa egy külön dimenzió. Mintha egy másik bolygó, másik, focihoz hasonlító játéka lenne, de nem az. Ami a legfurább az egészben, hogy azok a sztárok, akik Európa élcsapataiban, top bajnokságaiban játszanak, az ANK-n ők is elveszítik minden játéktudásuk. Mint a Space Jam filmben a kosarasok, itt a focisták játéktudása tűnik el.. 

A zöld-fokiak 1-0-ra verték Etiópiát, ha most egy döntetlent összehoznak, akkor úgy 99% az esély, hogy ott lesznek a következő körben is. Megszakadni tehát nem fognak, de ez eddig sem volt jellemző a csapatokra. Burkina Faso a torna egyetlen csapata, amely szégyenszemre 2 gólt kapott. Igaz, Kamerun csak büntetőből tudta bevenni a burkinai kaput, akcióból nem ment. Ha nem nézzük a két büntetőt, akcióból Kamerun 2-szer tudta lövéssel eltalálni a kaput. 

Adott nekünk egy döntetlenre játszó Zöld-foki szigetek, és egy Burkina Faso, amely együttesnek még nem tragédia a remi, mert a 3. fordulóban Etiópia ellen lehet javítani egy több gólos sikerrel. Szóval, bár a burkinaiaknak is a győzelem segítene, de nem tragédia a remi. Elnézve azt, hogy milyen meccsek ezek, szinte már az is csodaszámba menne, ha 1,5 fölé kúszna a gólok száma. 

Címkék: sportfogadás, tipp,