Véletlenül vett egy lottószelvényt, igen jól járt vele

2020-11-06
Egy michigani férfi 2 millió dollárral lett gazdagabb, miután véletlenül két Mega Millions szelvényt vett az egy helyett.

 

“Beletelt pár napba, mire felfogtam, hogy a hibám 2 millió dollárral lett jutalmazva.” nyilatkozta Samir Mazahem.

 

Az 56 éves Samir Mazahem egy online szelvényt akart venni a Mega Millions június 9-i sorsolására a családi számokkal: 01-05-09-10-23. Mikor rájött, hogy elfelejtette elmenteni a számokat az alkalmazásban, hogy később újra megjátszhassa majd őket, ismét bejelentkezett, hogy eltárolja azokat – adta hírül az NBC News.

 

“Nem vettem észre, hogy véletlenül azt csináltam, hogy vettem egy második szelvényt is ugyanazokkal a számokkal, mint először.” – mesélte később a lottótársaság munkatársainak. „Mikor aztán rájöttem, hogy két szelvényt vettem ugyanazokkal a számokkal, egy kicsit pipa lettem, de nem nagyon törődtem aztán vele.”

 

Pár hónappal később, mikor bejelentkezett az app-ba, hogy ellenőrizzen néhány szelvényt, akkor látta, hogy van két függő szelvénye, melyek 1-1 millió dollárt érnek. „Az nem kifejezés, hogy megdöbbentem. Nem hittem el, hogy tényleg ez történt. Pár napba beletelt, mire felfogtam, hogy a hibám 2 millió dollár formájában fizetődött ki.”

 

Mazahem elárulta, hogy a pénzből egy lakást szeretne venni, és félre is szeretne tenni belőle. „Nagyon izgalmas dolog nyerni, és megnyugtató érzés, hogy mikor nyugdíjba vonulok, lesz némi pénzem a bankban.” – nyilatkozta.

 

EuroMillions Szupersorsolás – elővételben

November 20-án idén negyedszerre is megrendezésre kerül az EuroMillions Szupersorsolás, 130 millió eurós, azaz 47 milliárd forintos kiinduló jackpottal. A Szupersorsolás az EuroMillions standard szabályai szerint zajlik. Ha nem lesz telitalálatos, a jackpot összege tovább halmozódik a következő sorsolásra, és addig növekszik, míg el nem éri a 200 millió eurós jackpot plafont. A theLotter online lottózóban már elővásárlásban kaphatóak a szelvények a november 20-i sorsolásra.