Valencia - Valladolid: Manzano felkötheti a gatyáját

2021-05-09
Ha az ember szórakoztató, eseménydús meccseket akar nézni, akkor a Valencia találkozói általában erre jók. Lapok, büntetők, gólok, és persze a feszültség, hisz a Túria-parti csapat idén végig a bennmaradás küszöbén táncol.

Valencia - Valladolid

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető

Unibet odds: 3.00

Kezdés: 2021.05.09. 16:15

 

A LaLiga vasárnapi programja brutál erős. Minden meccsnek van tétje, így a Valencia-Valladolidnak is. A Túria-parti csapat jobban áll, mint ellenfele, hisz 5 ponttal többet gyűjtött, és már csak 4 meccs van hátra. Viszont a sok döntetlen hosszú távon a Valladolidnak kevés lesz, így a vendég együttes részéről számíthatunk némi aktivitásra.

Jesús Gil Manzano vezeti a találkozót, ő azért képes megszórni a csapatokat. Legutóbb a Sevilla-Bilbaón csak egy lapot villantott, előtte viszont komolyan szórta a kártyákat. Lehozott egy 9, egy 8 és egy 6 büntetőpontos meccset.

A Valenciának legutóbb a Real Madrid ellen vezetett, amikor is három büntetőt ítélt meg a hazaiak javára, Soler pedig be is vágta mindhármat. Szóval a Valencia nem panaszkodhat. Ami a lila-fehéreket illeti, zsinórban 8 meccsen nyeretlen Manzano mellett a Valladolid, de az is igaz, hogy rendre olyan meccseket vezet, amikor az ellenfél papíron erősebb. Viszont azt a 3-4 lapot a Valladolidnak üzembiztosan adja Manzano, és amilyen tétje ennek a meccsnek van, nehéz elképzelni, hogy most  nem jön össze az az átlag 3-4 vendég sárga lap. Manzano lapok terén sem áll rosszul a sporik között, de a meccsenkénti 0,81-es büntetőátlaga magasan a legjobb. Épp a Valencia-Real bizonyítja, hogy ha úgy adódik, háromszor is képes tizenegyest ítélni egy meccsen egy csapatnak. Ez a spori vonzza a büntetőket.

Ha azt nézzük, hogy a Valencia és a Valladolid és top4-ben van javukra ítélt büntetőket tekintve, akkor a tipp egyértelmű. ami az ellenük ítélt tiziket illeti, ott is mindkét együttes top8-ban van a 20 csapatos ligában. Az unibet 3.00-as szorzója a büntetőre egészen kiváló, főleg ilyen statisztika mellett.

Címkék: sportfogadás, tipp,