Valencia - Real Sociedad: Pizarro, mutass a meszes pontra!

2021-04-11
A Sociedad az idény legfontosabb meccsét megnyerte, legyőzte a Bilbaót a 2020 Copa del Rey fináléjában. A most futó bajnoki szezon sem ért még véget, hisz az EL-indulás a cél, a Valencia pedig azért küzd, hogy nem legyen izgulós az utolsó 2-3 forduló.

Valencia - Real Sociedad

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Lesz büntető

Unibet odds: 3.00

Kezdés: 2021.04.11. 16:15

 

A tabellára nézve látjuk, hogy a Sociedad az 5. helyen áll, de szinte semmi esélye befogni a Sevillát, és bekerülni a BL-be. Az 5. helyet kell őrizni, nincs mese. Viszont az erő és energia fogytán lehet, mivel pihenője a csapatnak nem igazán volt, ráadásul rengeteg játékosára nem számíthat ma sem Alguacil. Jelenleg 8 játékosa sérült, mellettük Zubeldia és Zubimendi is kiesett eltiltás okán.

A Valencia a 13. helyen áll, jelenleg 7 pont az előnye a legjobb kieső Elchével szemben. Az nem kevés, de azért jó lenne vasárnap legalább egy pontot még hozzátenni, de inkább hármat. A Valencia célja a biztos bennmaradás, semmi más. Legutóbb a Cádíztól kapott ki a Túria-parti együttes, a botrányos meccsen, amikor Diakhaby-t atrocitás érte. A rasszizmus elleni tiltakozás okán a Valencia csapatként levonult a pályáról, aztán pár perc után visszatértek, de Diakhaby már nem jött ki a társakkal. Talán jobb is, szegény srác egyébként sem tűnik acélosnak mentálisan, tuti olyat odapörkölt volna egy Cádíz játékosnak, aki szembe jön elsőként, hogy darabokban szedik össze. Talán lehiggadt, talán nem, az biztos, hogy Diakhaby-ban alapesetben is benne van a hiba. De nem csak benne, a Valencia védelmében úgy echte benne van a hiba.

A tippünk, hogy ezen a meccsen látunk büntetőt. A Sociedad javára a 2. legtöbb büntetőt ítélik, a Valencia javára a 4. legtöbbet. Szóval két olyan csapat, melyek sok büntetőt harcolnak ki. Pizarro Gomez nem számít a legnagyobb büntetőmágusnak, olyan átlagos számokat hoz. Viszont ha ítélni kell, hát ítélni fog. Ráadásul a VAR-nál Diaz de Mera lesz majd a monitorok előtt, ő pedig az egész liga szintjén a 2. legtöbb büntetőt ítéli meg meccsenként.

Szóval, ha valahol, itt jó esély mutatkozik a büntetőre. Amikor legutóbb a Mestallában találkoztak, egész eseménydús találkozót játszottak, piros lappal főszerezve, de volt büntető is, méghozzá kettő is. Nekünk ehhez a tipphez egy is bőven elég.

Címkék: sportfogadás, tipp,