Újabb magyar szerencsejáték létesítmények nyílnak hamarosan

2019-05-13
Miskolcon kaszinó, Budán kártyaterem nyithat

 

A miskolci kaszinó üzemeltetésére 2018 szeptemberében kötött szerződést a kormány a győri és pécsi kaszinók koncesszióját is elnyerő Treff-Klub Kft-vel. A napi.hu értesülései szerint a létesítmény a tervek szerint nyár közepén nyitja meg kapuit, és már toborozzák a leendő alkalmazottakat.  "Legyél a nyáron nyíló miskolci kaszinóban krupié! 8 hetes, ingyenes képzés után garantált munkalehetőség!" - olvasható a Tropicana Casino Miskolc Facebook-oldalán. 

 

A Szerencsejáték Felügyelet (SZF) adatai szerint ugyan a miskolci kaszinó még nem kapta meg az engedélyt, ellenben egy új budai kártyaterem már igen. A Casa de Juego Kft. pókerklubja a Szilágyi Erzsébet fasornál lévő Hotel Budapest aljában üzemel.

 

"A kártyateremben kizárólag totalizatőri, készpénzes és/vagy versenyrendszerű póker típusú kártyajáték szervezhető" - olvasható a SZF internetes oldalán. Ebből következik, hogy a kaszinók forgalmát meg sem közelítik majd, hiszen pénznyerő automatát például nem üzemeltethetnek – írja a napi.hu. Kártyateremből nincs sok az országban: Budapesten ezen kívül a Duna Plázában, valamint Szegeden, Pécsen, Szombathelyen és Szolnokon lehet legálisan pókerezni.

 

A 2017 júniusában alapított, főtevékenységként szerencsejátékkal, fogadással foglalkozó Casa de Juego Kft.-nek 2017-ben nem volt bevétele, a tulajdonosa a Csertáné Réfi Teréza érdekeltségébe tartozó El Gordo Hispaniola Kft.

 
Címkék: kaszinó, póker,