Tőzsdei fogadás

Tőzsdére fogadás


Van, aki a tőzsde mozgását legalább olyan izgalommal figyeli, mint más a BL döntőt. Nem feltétlenül azért, mert milliókat fektetett valamelyik részvénybe vagy valutába, hanem mert ez utóbbiak árfolyammozgásaira is lehet fogadni mégpedig nagyon hasonló módon, mint a BL döntőre.

Ha ezt a fogadástípust a megszokott sportfogadási oldalunk működteti, mint például a bet365 vagy a Victorchandler, akkor a sportfogadásra használt egyenlegünkből ezt a fajta fogadást is kipróbálhatjuk. De van olyan oldal is, ami csak ezzel foglalkozik, ilyen pl. a Betonmarkets.com, ahol gyakorlásképpen virtuális pénzzel is lehet játszani, ha még idegen ez a fajta fogadási mód.
Fogadhatunk általában a világ nagy tőzsdéinek (pl. FTSE és Wall Street,) illetve különböző valutaárfolyamok, pl. a EUR/USD, GBP/USD és USD/JPY piacok alakulásaira, de a Betonmarkets-nél az arany árfolyamára is tippelhetünk.  Vannak  5 perces, óránkénti és napi  fogadások.
A fogadás menete: Minden piacon odds  ajánlatokat láthatunk a záró szintre, ahol eldönthetjük, hogy a piac a jelenlegi érték alatt, vagy felett zárja az időszakot. Ezen kívül tartományokra is tippelhetünk, ahol különböző szinteken fogadhatunk az adott piacra.
Természetesen a tőzsdék nem mozognak a nap 24 órájában, így fogadni sem lehet rájuk állandóan, a fogadási időszakról a honlapokon találunk tájékoztatást.


Címkék: fogadás,