Tokió2020: Irán ellen javíthat a rémÁlomcsapat

2021-07-27
Az 1992-es Team USA-t becézték Dream Team-nek, azaz álomcsapatnak, aztán jött a Dream Team 2 és 3, majd egyre inkább csökkent az amerikai kosárcsapatok fölénye.

USA - Irán

Olimpia, férfi kosárlabda

 

Online sportfogadás tipp:  USA pontjai 103,5 felett

Unibet odds: 1,88

Kezdés: 2021.07.28. 06:40

 

USA kosárcsapatának összetétele korán sem ideális. óriási sztárok hiányoznak, akik vagy sérülés miatt nem vállalták, vagy csak lemondták, de James, Davis, Curry, Harden ...- lehetne sorolni, kik hiányoznak. Felkészülési meccsek sem sikerültek jól, két nagyobb pofonba is belenézett USA, aztán az argentínok ellen javított, legyőzte a spanyol csapatot, és úgy nézett ki, helyre kerültek a dolgok.

Aztán jött a tokiói nyitómeccsük, és jöttek a franciák. Gobert-ék pedig jöttek, láttak győztek, lemosták a Team USA-t. Az amerikai csapat nem játszott jól, ellenben pocsékul játszott. A legnagyobb probléma, hogy ebben a csapatban nincs hierarchia. Fogalmunk sincs, ki melyik polcon van. Nevek, teljesítmény, játéktudás alapján Durant ellen itt a főnök, de ő sem csillogott. Még a friss NBA bajnok Holiday volt az, akinek voltak jó pillanatai, de ennek a csapatnak nagyon gyorsan össze kell kapnia magát.

USA szerencséje, hogy a csoportja nem igazán nehéz, hisz a gallok mellett még a csehek és Irán van a csoportban. Irán a csehek ellen már kikapott, Audáék 84-78 arányban nyertek.

A mi tippünk, hogy a Team USA azért a kijózanító pofon(ok) után Iránt alaposan elveri. Ehhez a 103,5 overhez negyedenként 26 pont kell, ami nem kevés, de ha jól játszik USA, akkor ez bőven benne lehet. Kérdés az, hogy mennyire bökte a csőrüket a franciák elleni zakó, az, hogy rajtuk nevet a világ. Pedig Lillardék azért ennél sokkal többre lennének képesek, és mi azt mondjuk, a pofon után magukhoz térnek, és Irán, valamint a csehek megkapják a magukét. Aztán, hogy az egyenes kieséses szakaszban valaki elkapja-e a Team USA-t, majd a jövő ad választ.

Címkék: sportfogadás, tipp,