Soligorsk - Belshina: Egy rapid tipp a Vysshayából

2020-05-22
Anton Lashuk, egy fiatal sípmester tartja majd a kezében az irányítást a péntek esti fehérorosz meccsen. Nem mondható, hogy túl rutinos lenne az élvonalban, ezt szeretnénk kihasználni.

Sahtor Soligorsk - Belshina Bobruisk

 

Online sportfogadás tipp: Sárga lapok száma 5,5 felett

22Bet odds: 1,825

Kezdés:  2020.05.22. 19:00

 

Anton Lashuk 1992-es születésű játékvezető, ami sokat nem jelent, maximum annyit, hogy 28 évesen azért bőven tejfölös-szájúnak számít a játékvezetés világában. Sok játékos idősebb nála, így azért a tekintélyt nem mindig könnyű fenntartani, ha a játékosok nem partnerek, akkor könnyen 'elfajulhat' egy-egy találkozó. Az előző idényben egyszer dobták a mélyvízbe, azt a meccset egyébként simán lehozta 3 lappal. Igen ám, de a 2019-es bajnokság utolsó fordulójáról beszélünk, egy hideg, semmilyen téttel sem bíró decemberi találkozóról. Ott nem volt nehéz kordában tartani a srácokat, akik vélhetően csak az időt csorgatták, tényleg egyik félnek sem volt semmi célja, szóval ha így nézzük, még akár sok is lehet a 3 sárga.

Idén is kapott már egy meccset a fiatal Lashuk, ott azért 7 sárga mellett kiszórt egy piros lapot is. Nem szívbajos, ami nekünk jó, hisz bátran nyúl a lapokhoz, a tartalékoknál egyébként is nagy divat a sporiknál osztogatni a lapokat. A Vitebsk-Gorodeya meccsen például nem volt rest a félidő utolsó percében lezavarni a pályáról egy hazai spílert, szóval Anton nem ijed meg az árnyékától. Ráadásul 28 évesen mondhatja el magáról, hogy az élvonalban vezet, ez azért nem akármilyen karrier egy játékvezetőnél. Ha rossz spori lenne, bárki is áll mögötte, nem vezethetne az élvonalban.

A tippünk, hogy ő most is használja majd a lapokat, elvégre azért vannak.

A meccsnek most tétje is van, hisz a Soligorsk egész jól áll, biztosan célja nyerni hazai pályán, és felugrani a dobogóra, míg a Belshina totál utolsó. Nyeretlen, ami nagyon cudarul hangzik, 3 pontot gyűjtött 9 forduló alatt, ez rettentő kevés. Egyébként a Belshina legutóbb nem akármilyen meccset játszott lapok szempontjából, hisz a Vitebsk elleni bajnokin Gorayutin spori csak a Bobruisknak 8 sárgát és egy piros lapot adott, de azért a vendég együttesből is besárgult négy labdarúgó. Szóval a Belshina bekeményített, ez pedig a Vitebsk ellen egy pontra jó volt. Ez a keménység szükséges, mert az tény, hogy ennek a csapatnak nincs Messije meg Sterlingje, vagy David Silvája. Ha ez a csapat benn akar maradni, keményen kell focizni, akkor viszont jönnek majd a lapok. Ez lenne a kisebbik baj, ha jönnek vele a pontok is. A Soligorsk sem játszott épp finom meccset a 9. körben, 7 sárga mellett egy piros lap volt a termés a legutóbbi bajnokin.

Ezek után mi másra tippelnénk, mint arra, hogy a sárga lapok száma 5,5 fölé megy. Ráadásul az odds is jó, 1,825-ért fogadható, egészen korrekt kis szorzó ez!

Címkék: sportfogadás, tipp,