Slavia Praha - Arsenal: Kemény meccsre számíthatnak az Ágyúsok

2021-04-15
A Slavia 1-1-es döntetlent ért el Londonban, így a visszavágó kezdő sípszójának pillanatában a Slavia továbbjutásra áll.

Slavia Praha - Arsenal

Európa Liga

 

Online sportfogadás tipp: Slavia foultjai 14,5 felett

Unibet odds: 1.70

Kezdés: 2021.04.15. 21:00

 

A két együttes londoni meccsén 1-1-es döntetlent játszottak, a Slavia tehát gólt lőtt idegenben, így a továbbjutáshoz az Arsenalnak is lőnie kell minimum egyet. Az Emirates-ben a gól mellett az Ágyúsok a kapufát is kétszer trafálták telibe, viszont a szigorúan kaput eltaláló lövéseket tekintve a Slavia volt a jobb.

Az nem meglepő, hogy a csehek többször szabálytalankodtak, (16-10 volt az arány a csehek javára), és nem lenne meglepő, ha ez a visszavágón is így történne.

A visszavágót Cakir vezeti, nagyon rutinos játékvezető. Régebben jópár botrányos ítélete volt, de sokat fejlődött, és manapság az egyik legjobbnak számít. Viszont a foult az foult, és a Slavia játékosai azért túl kel lépjék azt a bizonyos határt, ha tartani akarják az előnyt.

Ha netán az Arsenal gólt lő, akkor az talán még jobb a tipp szempontjából, mert Aubameyangék akkor többet kontráznak, még többször kell szabálytalankodni a londoniak ellen, hisz sebességben azért gyorsabb az Arsenal.

Londonban 16-szor szabálytalankodott a Slavia, a mi tippünk pedig az, hogy ezt a 16-ot hozni fogja hazai pályán is. A line 14,5-ös a Slavia foultjait illetően, erre 1.70-es szorzót kapunk az unibettől.

Egyébként a Slavia hatalmas formában van, legutóbb még a Leverkusen verte 2020 decemberének elején, azóta 17 győzelem, 6 döntetlen, és 0 vereség minden sorozatot tekintve. A cseh bajnokság már szinte zsebben, hisz 16 pont az előny, szóval apait-anyait bele lehet adni az EL-ben.

Címkék: sportfogadás, tipp,