Sevilla - Celta Vigo: Győzelem minden áron!

2020-11-21
A szombati napra egy olyan meccset néztünk ki, amely talán nem a legpopulárisabb esemény, de igenis értékes találkozó válhat belőle sportfogadás szempontjából. A Sevilla és a Celta ugyanis győzelmi kényszerben játszik, így aligha kímélik majd egymást a felek.

Sevilla CF - Celta Vigo

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1,47

Kezdés: 2020.11.21. 18:30

 

Ha a tabellára nézünk, akkor látjuk, hogy a BL-szereplő Sevilla elég cudarul szerepel. A 3-1-3-as mérleg a 13. helyhez elég, bár vannak halaszotott meccsei, ennél jobban nem kellene lemaradni az élmezőnytől. Az andalúz együttes győzelmi kényszerben játszik, de akkor mit mondjon a Celta.

A vigói együttes a 18. helyen áll, szóval jelenleg kieső lenne. A galíciai csapat idények óta vékony jégen táncol, volt, hogy a Barca adott le pontot, hogy a Celta bennmaradjon, tényleg minden idény necces, de mindig bennragad. Viszont izgulni aligha szeretne a Celta Vigo vezetése, így első lépésként edzőt cserélt az elmúlt napokban. Ez sem újdonság arrafelé. Aspasékat Germán Coudet irányítja, és mint ilyen, edzőváltás után rövid távon általában javulás tapasztalható egy csapatnál. Sokszor eredményben is megmutatkozik, de agresszivitásban mindenképp. Ebben bízunk, amikor behúzzuk a büntetőlapokat overre.

Soto Grado vezeti a meccset, nem számít kifejezetten nagy lapmesternek, de azért jó spanyol sporihoz hűen ő is bátran mutogatja a lapjait. A Celtától kemény focit várhatunk, eddig is a liga egyik legtöbb lapot gyűjtő csapata volt. Illetve nem az egyik, hanem konkrétan a legtöbb lapot gyűjtő csapat idén a Celta. A keménységgel eddig sem volt gond, talán ezután sem lesz. A Sevilla a lapokat tekintve középcsapat, de ha rendesen beleáll egy meccsbe, akkor képes termelni a lapokat az andalúz együttes is. Az előző idényben az RSP-ben 6 sárga lap jött össze a két csapat meccsén, előtte 7 sárga mellett a piros is villant.

Sajnos azóta a lelátók megüresedtek, de a LaLiga bizonyította, hogy a tempó ettől még megvan, a feszültség is. Sem gólok, sem lapok szempontjából nem 'lassult a 'liga. Csalódás lenne számunkra egy puha meccs. Mi latinos, feszült találkozót várunk, ahol a sporinak, Soto Gradónak minimum 5-ször fel kell mutatni a sárga lapot. 

Címkék: sportfogadás, tipp,