Sahtar - Inter: Újabb bravúrra készülnek az ukránok

2020-10-27
A Sahtar az előző héten szállította a Real Madrid elleni meglepetés-győzelmet, ezzel megszerezte a 3 pontot a papíron legnehezebb meccsén. Ha otthon maga alá gyűri az Intert, nagyon nehéz helyzetbe hozná mind a Real Madridot, mind mostani ellenfelét.

Sahtar Donyeck - Inter

BL 2. forduló, csoportkör

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.76

Kezdés: 2020.10.27. 18:55

 

 

Ha a Sahtar győz, amit nem lehet nem belekalkulálni, akkor hat ponttal nagyon nagy esély mutatkozik a továbbjutásra. Persze ebben a csoportban tényleg bárki megverhet bárkit, épp ez az, ami miatt itt vélhetően az utolsó körben is izgulni kell majd.

A Sahtar Donyeck múlt héten megtépázott kerettel ment Madridba, és talán ebbe aludtak bele a madridiak, mert mire magukhoz tértek Zidane tanítványai, 0-3 volt az eredményjelzőn. Hiába lőttek két gyors gólt a 2. félidő elején, egalizálni nem sikerült.

A donyecki csapatnál valószínűleg az a kezdő játszik, amely Madridban, győztes csapaton nem kell változtatni. Maximum egy-két helyen, kényszerűségből. Ami az Intert illeti, stílusosan, olasz csapathoz méltóan döntetlennel kezdtek, 2-2 hazai pályán a Gladbach ellen. Nem túl jó eredmény hazai pályán ikszelni a Gladbach ellen, ott Lukakuék inkább két pontot elszórtak, mint egyet szereztek. Szóval valószínűleg az Inter is úgy van vele, hogy az otthon elszalasztott győzelmet valahol vissza kell hozni idegenben, és erre szintén van sansz. A Nerazzurri nem játszik rossz focit!

Egy bolgár játékvezető, Kabakov fújja a sípot este, ő pedig arról híres, hogy a nemzetközi találkozókon (is) két kézzel szórja a lapokat. A bolgár kupameccseken tényleg raklapnyi lapot szórt ki a közelmúltban, de az EL-ben és a BL-en is hű marad önmagához. Ennek az Internek a nagy tűrőképességéről híres Kuipers is adott múlt héten 3 sárgát. Ha megnézzük az Internél azt a Brozovic-Vidal duót a középpályán, ráadásul tudjuk, hogy a Sahtarban milyen sebességgel közlekednek a brazilok, akkor pl. egy Kolarov is potens játékos a lapra. Kolarov sebességben sehol nincs pl. Tetéhez képest, és a védelem közepén de Vrij sem a finomságáról híres.

Ha a másik oldalt nézzük, ott pedig a védőknek lesz baja a bivalytestű Lukakuval, Bondárék lesznek bajban, ha őt szabályosan akarják tartani. Kabakovnak pedig nem kell sok a laphoz, ezt többször bizonyította. Nem biztos, hogy a donyecki csapat mert a továbbjutásra gondolni, de az 100%, hogy a Real elleni idegenbeli 3 pontja után már nemcsak gondol rá, hanem cél is a top16.

Nem durva csapat a Sahtar -és egyébként az Inter sem-, de kemény focira számítunk, Kabakovnál pedig 5-6 lap az alap, szinte kvóta, és ezt most is ki fogja osztani. A 4,5 büntetőlap felett opció 1,76-ért tényleg elég tetszetős.

Címkék: sportfogadás, tipp,