Rendőrök csaptak le a nyíregyházi pókerezőkre

2021-06-16
A tiltott szerencsejáték szervezőjének bűncselekmény elkövetése miatt kell felelnie.

 

A Nyíregyházi Rendőrkapitányság nyomozói a Jonatán Közterületi Támogató Alosztály munkatársainak bevonásával 2021. május 28-án este Nyíregyházán ütöttek rajta egy társaságon, akik egy jelenleg üzemen kívüli presszóban tiltott szerencsejátékban vettek részt. A rendőrök a helyszínen elfogták a tiltott szerencsejátékot szervező F. S. 29 éves újfehértói lakost, aki a nyomozás adatai szerint a korábbi vendéglátóhelyen rendszeresen szervezett tiltott kártyajátékot. A készpénzes póker tíz játékossal, és két osztó segítségével zajlott, amelyhez hatósági engedéllyel a szervező nem rendelkezett.

 

A házkutatás alatt az egyik helyiségben 6,3 gramm mennyiségű kábítószer gyanús anyagot, a gyorsteszt eredménye szerint kokaint is lefoglaltak a rendőrök, aminek birtoklása és fogyasztása is a szervezőhöz köthető.

 

A rendőrök F. S.-t a rendőrkapitányságra előállították, és tiltott szerencsejáték szervezése bűntett, valamint kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanújával kihallgatták. A gyanúsított a büntetőeljárás alatt szabadlábon védekezhet – közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság.

 

 

Címkék: póker,