Real Sociedad - FC Barcelona: Egy-egy gól mindkét csapatban van

2021-03-21
A Sociedad igen kellemetlen ellenfél idén. A Barca is könnyen megéghet északon, ha védekezésben nem hoz közel 100%-ot.

Real Sociedad - FC Barcelona

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Mindkét csapat szerez gólt

Unibet odds: 1.58

Kezdés: 2021.03.21 21:00

 

A Real Sociedad legutóbb 2016-ban verte meg a Barcelona csapatát. Azóta 12 mérkőzést játszottak a felek, három remi mellett kilencszer a Barcelona együttese örülhetett. Szóval papíron nem Portuéknak áll a zászló, de a labda gömbölyű, és ami ennél is fontosabb, hogy a Sociedad idén komoly erőt képvisel a ligában.

A baszkok versenyben vannak a BL-indulásért, és motivációként az is elég jól jött, hogy a szombat esti meccsen a Valladolid 1-1-re kényszerítette. A Sociedad egy bravúrral faraghat a hátrányából, és a Sociedad még fogadja majd a Sevillát, szóval a most meglévő 10 pont előny azért nem életbiztosítás a Sevilla számára a Sociedaddal szemben.

Mi jó kis élvezetes, eseménydús meccsre számítunk. A Sociedadnak bár vannak hiányzói, inkább a védekezést érinti, elöl a Portu-Isak-Oyarzabal trió összeállhat. A katalánoknál Pique játéka kérdéses, Fati lábadozik, de nem bevethető még, ahogy Sergi Roberto és Coutinho sem.

A Barcának egyébként idén már csak a bajnokságra kell koncentrálni. Lesz még egy Copa del Rey finélé, amit jó lenne megnyerni, de az igazi a bajnoki cím lenne. A bajnoki címhez viszont meccseket kell nyerni, méghozzá minél többet. Épp ezért vasárnap sem jöhet szóba a döntetlen.

A mi tippünk, hogy mindkét csapat szerez gólt. A Sociedad az Oyarzabal-Isak-Portu trióval elöl nagyon hatékony, Isak remek formában van, a sebessége kontráknál gondot fog okozni a Barcelona-védőknek. Viszont Messi sem akármilyen formánbak örvend, és a társak is be-betalálnak, Griezmann is óriási gólt ragasztott legutóbb, Dembélének is megvan minden meccsen a maga 3-4 ziccere, szóval nem játszik most rossz focit a Barca sem.

A mindkét csapat lő gólt opció 1,58-as szorzóval fizet, elnézve azt, hogy milyen formában van a két együttes, ennek illene jönni akár már félidőre. Támadó felfogású csapatokat várunk, egyik félnek sem igazán jó a döntetlen, szóval bízzunk benne, hogy próbálják döntésre vinni a dolgot.

Címkék: sportfogadás, tipp,