Real Madrid - Levante: Az Alfa és az Omega

2022-05-12 09
Ha a Levante benn akar maradni, akkor mindhárom meccsét meg kell nyerni, és lehet, még az is kevés. A Real Madrid a bajnoki találkozóit arra használhatja, hogy a május 28-án rendezendő BL-döntőre mindenki a megfelelő állapotba kerüljön

Real Madrid - Levante

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Gólok száma 3,5 felett

Unibet odds: 1.84

Kezdés: 2022.05.12. 21:30

 

A két csapat helyzete teljesen más. A Real Madrid már bajnok, benn van a BL döntőjében, és csakis a Liverpool elleni finálé az, ahol maximumon kell majd pörögnie. Ezen a hátra lévő 3 bajnoki meccsen nem kell kiadni mindent, és ez már látszódott a madridi derbin is, ahol a 'tico lefocizta a Bláncókat.

A Levante helyzete nem irigylésre méltó. Utolsó a tabellán, és igazából még akkor is kiesik valószínűleg, ha már nem hibázik többet. Utolsó helyen áll, a lemaradása a bennmaradó Cádízhoz képest hat pont.

Morales-ék talán már szívük mélyén érzik, tudják, hogy ebből hosszú idő élvonal után egy kis Segunda lesz. Vissza a másodosztályba, ahol aztán lehet majd küzdeni a feljutásért ismét.

Ami biztos, mindent meg fog tenni a vendég-együttes, aztán hogy az a minden majd mire elég, este kiderül. Mindkét együttes olyan csapattal játszik majd, amely esélyes a győzelemre. Viszont amíg a Levante egyrészt győzelmi kényszerben, másrészt függ a sorsa az ellenfelektől, addig a Real Madrid teljesen nyugodtan focizhat.

Sportszerű találkozót várunk, szóval mindenképp a gólok felé indulunk. Az talán fix, hogy a Madrid otthon betalál. Már csak azért is, mert a hírek szerint Benzema kezd. Vini Jr. és Rodrigo támogatja őt, nem egy könnyen levédekezhető trió. A valenciaiak Morales-szel ás Roger Martival operálnak elöl, az is egy jó és gólképes duó.

Érdekesség, hogy a Levante az utolsó 5 meccsén lőtt és kapott is gólt. Az érdekesség nem ez, az viszont mindenképp kiindulási hogy a Barcelona és a Sevilla ellen is 3-2 arányban kapott ki. További érdekesség, hogy az említett két találkozón a Levante értékesített és hagyott is ki büntetőt. Ez is jelzi, hogy ez a csapat képes eljutni helyzetekig, képes küzdeni, viszont a védekezés szellős.

Állva fog 'meghalni' a Levante. Ez a szezon nem most ment el, hanem ősszel. A tavasz már kevésbé tragikus, de úgy rajtolni, hogy az első 19 bajnokin egyetlen győzelem sem jön össze, azért úgy bennmaradni majdnem lehetetlen. A Levante bennmaradási esélye kevés, nagyjából maximum 1%-ra teszik a bukik. A valenciai csapat kiesésére 1.01-es szorzóval lehet fogadni, gyakorlatilag tényleg csak a csoda segíthet ezen a csapat. Az viszont fix, ahogy a Barca vagy a Sevilla ellen kitették szívük-lelkük, úgy most is kiteszik. a Real Madrid nem feltétlenül koncentrál majd úgy, ahogy kellene, így valószínűleg látunk gólokat itt is, és ott is. Ha a Barca és a Sevilla ellen nemrég 3-2-es zakót kapott a Levante, még az sem kizárt, hogy megint kap egy 3-2-es verést. Vállalható, de igazából semmit sem ér.

Címkék: tipp,