Real Madrid - Getafe: Elfogytak a Real Madrid játékosai

2021-02-09
Cserepad nélkül, 10 bevethető mezőnyjátékossal várja a hétközi, Getafe elleni meccset a Real Madrid. Nem esélytelen tehát a Getafe pontszerzése, de a tippünk ezúttal sem a háromesélyre vonatkozik.

Real Madrid - Getafe

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Getafe lövései 8,5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: 2021.02.09. 21:00

 

A Getafe nem lassít. Nem lassít, ami a lapok gyűjtögetését illeti. Hétvégén is hű maradt önmagához a madridi együttes, Djené olyat odapakolt Ocampos bokájára, hogy azonnali pirosat kapott. Nem volt akármilyen belépő, Ocampos elsírta magát a földön, a fizikai fájdalom mellett valószínűleg tudatosult benne, hogy mire ismét formába lendült, most mehet rehabra, köszönhetően egy Geta-játékos vadállatszerű belépőjének.

Valószínű, hogy ezt az ámokfutást most már nem nézik jó szemmel sem a csapatok, sem a játékvezetők, hisz a Geta már nem először lépi túl a keménység és a durvaság között húzódó vékonyka határvonalat. Djené belépője kegyetlen volt, ha szándékos, ha nem, így nem lehet játszani.

Javier Alberola Rojas alapvetően tűri a kemény focit, nem szokta szétfújni a meccset. Szóval a játékvezető-küldés kedvez a Getának, de valószínűleg Rojas is látta Djené belépőjét. A keménységet bírja, de a durvaságot nem igazán. Jó kérdés, hogy Bordalás mester visszafogja-e a harci kutyáit, vagy se.

Ha egy picit érzékenyebb játékvezető fújná a meccset, akkor megérné a lapokra fogadni. Így viszont bizonytalanok vagyunk, mert Rojas tényleg sok mindent elbír.

Van egy olyan megérzésünk, hogy a Getafe ezen a meccsen focizni akar. Most reális esély van pontot szerezni, hisz a Madrid fáradt, nem vicc, 9-10 bevethető mezőnyjátékos maradt a felnőtt keretből. Így a rotáció mint olyan, el lehet felejteni. Bordálás mester viszont tud rotálni, épp ezért tényleg a Geta oldalán lehet a frissesség. A Huesca hétvégén 13 lövést küldött a Madrid kapujára, és ha Matáék a focival foglalkoznak, ők is simán 10 fölé juthatnak. Érzik Cucuék, hogy sebezhető most a Blancók csapata, szóval tesztelni fogják Courtois-t, és az előtte lévő védelmet, ahonnan hosszú ideje hiányzik a vezér, Sergio Ramos.

Címkék: tipp,