Real Betis - Mallorca: Szinte lejátszani is kár

2020-02-21
Azt megszokhattuk, hogy a csapatok általában hazai pályán erősek, de ez kuriózum, hogy a Mallorca mennyire gyámoltalan tud lenni idegenben. Pénteken sem számít favoritnak.

Real Betis - Mallorca

LaLiga - 25. forduló

 

Online sportfogadás tipp: Betis győzelem

Unibet odds: 1.50

Kezdés:  2020.02.21. 21:00

 

Hol is kezdjük? Talán ott, hogy a Mallorca 2013. márciusában nyert utoljára LaLiga meccset idegenben. Azóta persze a Segundában is eltöltöttek pár évet, de lassan vége a most futó idénynek is, és még nem sikerült idegenben nyerni. Ez még hagyján, láttunk már például ilyesmit a Sevillától is pár éve, de a Mallorca még a döntetlenig sem igazán tud eljutni. Összesen egy remije van idegenben, azt a Celta ellen érte el még decemberben. Azon a remin kívül 10 vereség. A 10 meccsből -amikor kikaptak- 6-szor gólt sem sikerült lőni. Jelenleg 3-as szériát fut a csapat ilyen szempontból, hisz a Granada-Sociedad-Espanyol trió is megúszta a Mallorca elleni hazai meccsét kapott gól nélkül.

A Betis tradicionálisan erős otthon. A sevillai csapat mindent belead hazai pályán, a közönsége talán legjobb az egész osztályban. A mérlege 6-2-4-es, de a négy zakóból igazából három vállalható. A Sevilla-Barca-Atletico trió elleni zakó benne van, egyedül a Valladolid elleni vereség olyan, amire felkaphatjuk a fejünk.

A zöld-fehérek nem futnak jó idényt, a top4-et tűzték ki idény elején, mint célt, aztán most ott tartunk, hogy a Betis ezt a BL-indulást idén már nem tudja megcsinálni. Kiesni nem, ahhoz túl acélos, de az EL-helyekért is erősen kell majd küzdeni.

A Betis-nek nincs szerencséje, hisz erősebb csapat, mint a tabella mutatja. Viszont rengeteg lapot kap, és főleg rengeteg piros lapot szed össze a csapat, ami miatt nem tud jobb eredményt elérni. De Fekirék sem szedhetnek össze minden meccsen kiállítást, és a Mallorca ellen azért a hazai együttes lesz a domináns, így most jó eséllyel 11-en fejezik be a meccset.

A Betis-nél Iglesias eltiltott, de Fekir visszatérhet, és Iglesias kiesése sem probléma, mert Morón ott lesz a pályán. Őket a szélekről Canales és Joaquin segíti. Carvalho mellett Rodriguez lehet a két szűrő, a védelemben Mandi és Bartra középen, Moreno és Emerson a széleken játszik majd. Kreatív, jó csapat, amely otthon 100%-ot belead.

A Betis 5 tétmeccs óta nyeretlen, itt az ideje, hogy ismét nyerjen, ehhez pedig ideális ellenfél a liga leggyengébb idegenbeli mérlegét felmutató Mallorca. Kubóék a megszerzett 21 pontjukból egyet szereztek idegenben. Az nem sok.

Címkék: sportfogadás, tipp,