Portugália - Ghána: Bemutatkoznak Ronaldóék is

2022-11-24
A 2022-es vb-n az első kör utolsó játéknapja jön, bemutatkoznak többek közt a brazilok, és a Ronaldo vezette portugálok is.

Portugália - Ghána

Foci vb

 

Online sportfogadás tipp:  Lesz büntető a meccsen 

Unibet odds: 2,75

Kezdés: 2022.11.24. 17:00

 

Hogy a bevezető mondatra kössünk, jó kérdés, hogy Portugáliát ki vezeti. Valószínűleg sokat láttuk azt a kis videót, ahogy az öltözőben Fernandes és CR 'találkozik'. Abból az jön le valószínűleg nem csak nekünk, hogy az egységgel lehetnek gondok. 

Azóta kiderült, amit kb. mindenki tudott, hogy Ronaldo és a United útjai külön válnak. Ugyanakkor, ha profik, akkor mindenki minden sérelmet félre tesz,és egy irányba húzzák a szekeret. Ha ez így lesz, akkor a luzitánok messzire juthatnak. A portugál csapatban lesz helye CR-nek és Fernandesnek is, Leao is értékes eleme lehet a támadó szekciónak. Bernardo Silva szintén a kezdőben kaphat helyet, szóval ez tényleg egy olyan együttes, amely sokra hivatott. 

Ghána sötét ló, és itt nem a játékosok bőrszínére gondolunk. Ez az afrikai csapat lehet a szélsőségek csapata, hisz alapvetően jó játékosok alkotják, és már Inaki Williams is a ghánai együttest erősíti. Tele van a csapat Premiership-játékossal, de ugyanakkor ismerjük Ghánát, anno vb-meccset, meccseket is képesek voltak elcsalni. 

A mi tippünk erre a találkozóra, hogy lesz büntető. Lesz, mert a meccsek nagy részén van. Ezen a tornán is egymást követik a büntetők, valószínűleg ez is el lett mondva a sporiknak, hogy igen, bátran fújják be a büntetőket, mert igazából ezzel is színesítik a találkozókat. Itt meg főleg színesítenék, ha pl. a luzitánoknak ítélnének egyet, már eleve izgalmas lenne, hogy CR lőné, vagy Fernandes?!

Egyébként pedig tényleg sanszos a büntető, mert Leao és Silva jól keverget, Ronaldo egész biztos ezer fokon ég, és azért láttuk ezen a tornán, hogy a sztárokat azért másképp kezelik. Lewa esete, akkor Modricnak az elmaradt sárga lapja, vagy inkább lapjai, és bizony CR is világklasszis, ha ő eljátssza a félfoultos helyzetet, talán könnyebben fújnak neki tizit. De simán lőhet büntetőt Ghána is, Ayewék mellett ott lesz Inaki is, Pepe pedig már nem képes azt a sebességet felvenni, és talán a reakcióidő sem biztos, hogy az igazi már nála. 

Emlékszünk az előző vb-re, ott is a torna elején még bőven 3.20-3,50 volt a szorzó a büntetőre, aztán a csop. meccsek végén már majdnem 1.85-1,85.  Itt is addig kell ütni a vasat, amíg meleg, mert még egy-két nap, és a bukik még tovább csapják a lehetséges büntető szorzóját. 

Címkék: sportfogadás, tipp,