Portugália-Franciaország: Pogbáék megint hűgutát kapnak Budapesten?!

2021-06-23
Egyszer már kibabrált a francia csapattal a magyar időjárás, a Kárpát-medencébe szorult meleget nem igazán bírták a gallok. Rossz hír számukra, hogy bár most esti meccset játszanak, sokkal hidegebb most sem lesz Budapesten

Portugália - Franciaország

Foci-Eb

 

Online sportfogadás tipp:  Gólok száma 2.5 alatt

Unibet odds: 1.64

Kezdés: 2021.06.23. 21:00

 

A 'halálcsoportban' Franciaország már továbbjutott, hisz a németeket megverte, velünk pedig remizett. Németország esélye a továbbjutásra szintén remek, hisz ellenünk talán nem fog kikapni. A luzitánok pedig a megszerzett 3 pontjukkal és +1-es gólkülönbségükkel szintén jól állnak, Ronaldóék számára az iksz nem lenne rossz eredmény. Igazából a franciák számára is bőven megfelel a remi.

Ennek a csoportnak a győztese 3. helyen továbbjutót kap, Svájc vagy Ukrajna lesz az ellenfél. Megéri behúzni a csoportot, hisz a második helyen tovább lépő Angliával találkozik Londonban, míg a harmadik helyen továbblépő vagy Belgiummal, vagy Hollandiával találkozik.

Tegyük fel, a németek hozzák a papírformát és nyernek, akkor lesz 6 pontjuk. Így Portugáliát mindenképp megelőzik. A franciák is biztos úgy kalkulálnak, hogy Németország otthon győz ellenünk, így a csoportgyőzelemhez nekik is nyerni kéne. Portugália valószínűleg arra fog figyelni, hogy ha ki is kap, a gólkülönbsége ne menjen nagyon mínuszba. Csoportgyőzelemre CR7-éknek nagyon kevés az esélyük, így pedig, hogy a második vagy harmadik helyen csúsznak tovább, nagyjából mindegy. Legutóbb, mikor Eb-t nyertek, akkor is három döntetlennel jutottak tovább, szóval a kieséses szakasz egy új torna.

A meleg, a fülledt, párás időjárás nem csak Pogbáékból vesz majd ki sokat, de ez a luzitánoknak sem fog ízleni. Ok, hogy déli nemzet, de ettől még ezt a meleget a portugálok sem like-olják. Nem számítunk nyílsisakos meccsre, inkább olyan energiát spórolós találkozóra. A gallok a németek ellen 1-0-t játszottak, ellenünk a melegben 1-1-re futotta tőlük. Két szép under, nem kizárt, hogy jön a harmadik.

Az pedig tény, hogy a portugálok két gólgazdag meccsen vannak túl, de ellenünk nagyon kellett nekik a három pont és az, hogy a gólkülönbség jócskán pozitívba menjen, a németek ellen meg nyelték a gólokat, így kialakult egy nyílt meccs, egy őszintébb futball, amelyre ma kevés esélyt látunk.

Címkék: sportfogadás, tipp,