Péntekig jelentkezhet még a 100 milliós Joker nyeremény gazdája

2022-09-07
A Szerencsejáték Zrt. szeptember 9-ig várja nyertese jelentkezését

 

Már csak pár napja van, hogy jelentkezzen annak az ismeretlen játékosnak, aki bár megnyerte a Jokerért járó több mint 102 millió forintot, de ezidáig nem váltotta be a nyertes szelvényt. Amennyiben szeptember 9-én 23:59-ig nem kerül átvételre az összeg, a Szerencsejáték Zrt. – a játék részvételi szabályzata alapján - ebből az összegből külön akciókat szervez, illetve a már meglévő nyereményalapokat egészíti ki.

 

Két hét halmozódás után egész pontosan 102.773.620 forintot nyert egy szerencsés játékos a Joker játékon. A 23. játékhéten elvitt nyereményért azonban a mai napig nem jelentkezett senki. Most ez még megtehető, de már csak pár nap áll a rendelkezésére, hogy beváltsa a nyertes szelvényt.

 

Ebben az évben ez már a második ilyen eset: legutóbb februárban nyert valaki közel 150 millió forintot, azonban a rendelkezésre álló 90 nap alatt nem jelentkezett nyereményéért, így a játék részvételi szabályzata alapján a társaság júliusban és augusztusban külön akciókat szervezett, illetve kiegészítette a már meglévő nyereményalapokat.

 

A társaság közlemény formájában üzeni játékosainak és egyúttal a szóban forgó nyertesnek: nagyon fontos, hogy őrizzük meg a szelvényeinket és számhúzás után minden esetben ellenőrizzük. Ez a nyeremény most még felvehető, de szeptember 9. 23:59 után már biztosan más játékosok örülhetnek majd neki.

 
Címkék: Joker, lottó, lottónyertes,