PSG - RB Leipzig: Messiék is kitömhetik Gulácsiékat

2021-10-19
Nem igazán kapta el a fonalat a Lipcse. A korábbi idényekben a távozókat rendre sikerült megfelelően pótolni, ám Szoboszlaiék egyelőre nem hozzák a szintet, amit a RasenBallsportnál elvárnának.

PSG - RB Leipzig

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Lövések száma 23,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2021.10.19. 21:00

 

Az RB Leipzig együttese a bajnokságban is döcög, ám az igazi baj a BL-ben van, hisz két kör után nyeretlen a német együttes, sőt úgy nyeretlen, hogy pontja sincs. A Man. city elleni 6-3 remek meccs volt, nekünk, semleges nézőknek, a RB sokra nem ment vele. Aztán jött csak az igazán komoly baj, hazai pályán sikerült kikapni a Bruges ellen, így nemhogy a továbbjutás került messze, még a tavaszi EL-folytatás is kérdéses.

A Lipcsénél gond van az edzővel, gond van Sabitzerék pótlásával, és Upamecanóék pótlásával is. Marsch napjai a Lipcse élén meg vannak számlálva, illene egy nagyobbat villantania, mert ez így tényleg kevéske.

A németeknél Olmo és Forsberg sérült, de hiába sérült Olmo, így is kérdéses, Szoboszlai befér e kezdőbe. Nkunku, forsberg és Poulsen játéka valósszínű, Kampl és Laimer szűr, széleken pedig Angelino és Mukiele rohangál föl s alá. Ha így áll fel a Lipcse, Szoboszlai nem fér a kezdőbe. Márpedig minimum két szűrő kell egy PSG-hez, így is rengeteg gólt kap a RBL.

A mi tippünk, hogy a meccsen rengeteg eseményt, és rengeteg lövést látunk. Érdekesség, hogy a PSG a City és a Bruges ellen sem jutott el 10+ lövésig, viszont sokat engedett. A Bruges-nek 16-ot, a Citynek 18-at. Ebből kiindulva a Lipcse is bőven 10+ lövésszámmal rendelkezhet a meccs végére. Alapvetően a szándék a lipcsei csapatnál megvan, de a dolgok még nem álltak össze. Ettől függetlenül Nkunkuék bombáznak majd becsülettel.

De azt is nehéz elképzelni, hogy a Lipcse a szellős védelmével megállítja a PSG-t. A City 17 lövést küldött Gulácsi kapuja felé, a Bruges csak 8-at, de a Bruges-nek nem is volt sokkal többre szüksége, hisz már az ikszet is védték. Aztán amikor a félidő végén a Bruges vezetést szerzett, onnantól csak az eredmény tartása volt a cél, amit el is ért.

Mese nincs, Orbánéknak kockáztatni kell, itt a továbbjutáshoz szükség lesz bravúrra, vagy a PSG-t, vagy a Man. City-t egyszer minimum meg kell verni. Az pedig alap, hogy a visszavágón majd a Bruges-t el kell kapni, lehetőleg minimum két gólt kell közé tenni.

Tippünk tehát az, hogy eseménydús találkozó lesz. Olasz játékvezető, Guida színesíti az összecsapást. Mivel alapvetően sportszerű csapatok, és Guida sem ad túl sok lapot, így a lapok terén kár keresgélni. Viszont pl. a büntetőket azért szépen fújkálja, de mi itt csak említésképp hozzuk fel Guida nevét, nem rajta fog múlni ez a tipp. Maximum annyiból, hogy ha a kapuk előtt sok szabálytalanságot megítél, azok jól jönnek, mert a direkt kapura küldött szabadrúgás máris egy rovátka a 24-ből, ami nekünk a tipphez szükséges!

Címkék: sportfogadás, tipp,