Olympiakos - Marseille: Csak keményen!

2020-10-21
Az Olympiakos és a Marseille meccse nem lesz finom, mindkét együttes tudja, a továbbjutáshoz nyerni kell.

Olympiakos - Marseille

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Lapok száma 4,5 felett

Unibet odds: 1.72

Kezdés: 2020.10.21. 21:00

 

Ami biztosnak tűnik, hogy a C csoportból a két továbbjutást érő hely egyike a Manchester Cityé. Sok a City hiányzója, meg nincs is igazán csúcsformában, de az óriási csoda lenne, ha Guardiola csapata nem jutna tovább. Ilyen 1,05-1,07 körül van a City továbbjutás, szóval vegyük fixnek nyugodtan.

Fixnek veszi az Olympiakos, a Marseille és a Porto is. Jól is teszik, mert így az egymás elleni meccsek nagyon fontosak, és nagyon fontos a jó kezdés is, amire lehet építeni.

Ha már a 'biztos' és 'fix' dolgoknál tartunk, az is biztos, hogy az Olympiakos az otthoni meccseket meg akarja nyerni. A múltban is otthon volt igazán acélos a görög együttes, hazai pályán bárkit képes volt megverni, igaz, akkor tömött lelátók vették körül a játékteret. Most erről nem lesz szó, de El-Arabiékat leírni nem lehet. Valbuena a nevelőklubja ellen játszik, nyolc évet húzott le a Marseille-nél, számára sem lesz érzelmektől mentes összecsapás. Tény, hogy 6 éve volt rajta Marseille mez utoljára, de az emlékek még élnek...

Az Olympiakos nem egy puha csapat, és nem kell félteni a Marseille-t sem. A Marseille a Ligue 1 második legdurvább csapata. Már 20 sárga- és 3 piros lapot gyűjtött be bajnokikon a csapat,  a Reims mögött a második legtöbbet.

Szóval a csapatok a tipphez adottak, már csak egy spori kell, aki nem fél a lapjait mutogatni. Ő is adott, az UEFA Orsatót küldte, az olasz sípmester pedig nem fukarkodik, ha lapokról van szó. A Marseille-nek még nem vezetett, az Olympiakos-nak kétszer is, legutóbb 2019ben a Zvezda ellen, ott testvériesen 4-4 sárga lapot szórt ki a csapatoknak.

A mi tippünk, hogy legalább 5 sárgát most is kioszt, eleve nem riadnak vissza ezek a csapatok a durvaságtól sem, sok emocionális spíler van mindkét oldalon, elég csak az előbb említett Valbuenára gondolni. A tippünk tehát az, hogy a büntetőlapok száma 4,5 fölé megy, és ne feledjük, itt a piros duplán számít! Márpedig egy ilyen meccsben a kiállítás is benne van.

Címkék: sportfogadás, tipp,