Olaszország - Magyarország: Az olaszok sem okozhatnak gondot

2022-06-22
A magyar női vízilabda válogatott első meccsén a debütáló Kolumbia ellen 35-4 arányban nyert. A találkozó olyan volt, mint vártuk, Kolumbia is akart játszani, emberelőnyben dobtak szép gólokat, de a közte nagyjából 30 gól reális volt.

Olaszország - Magyarország

Női vízilabda vb- 2022

 

Online sportfogadás tipp:  Magyarország nyer

Unibet odds: 1,43

Kezdés: 2022.06.22. 21:00

 

Kolumbia ellen egy jó kis gálát láthattunk, 35-4 arányban nyertek a magyar lányok egy közönségszórakoztató összecsapáson. Nem volt rossz meccs, hisz Kolumbia is szeretett volna JÁTSZANI, és nem csak az időt csalta. Ha azt teszi, megúszhatta volna mondjuk közte 20, vagy akár 25 góllal, de támadtak, játszottak, így persze sokat hibáztak, sokszor indították le őket a lányaink és emiatt egy komoly pofont kaptak.

Keszthelyiék viszont izomból tolták, koncentráltak, és közte 20-nál, 25-nél is úgy játszottak, olyan koncentrációval, mintha mondjuk az olaszok ellen játszunk, és 5-5 az állás. Mindenki lőtt gólt, látszott az egység, egyben van ez a csapat.

Az olaszok Kanada ellen játszottak egy zsibbasztó összecsapást, aminek 7-7 lett a vége. Valahol várható volt a kevés gól, bár nem ennyire. A negyedek egyre kevesebb gólt hoztak, az első még hatot, aztán a második ötöt, de a harmadik negyed már csak kettőt, az utolsó pedig összesen egyet. Az olaszok a 2. félidőben 1 gólt dobtak, ez azért sok mindent elmond a mostani csapatukról. Itt nem arról volt szó, hogy a védekezés dominált, ez az olasz csapat gyenge. Nem kell félni kimondani. Sok-sok klasszis hagyta abba, valahogy az utánpótlásban pedig nem jönnek a friss arcok, akik berobbantak volna a korábbi klasszisok helyére. Lebecsülni az olaszokat nem szabad, de jobbak vagyunk jelenleg, és ez tény.

Az, hogy legutóbb áprilisban világliga meccsen megvertek egy góllal, semmit sem számít. A világligát sokszor csak felkészülésnek használják, főleg annak használtuk mi, akik ugye rendezők lévén automatikus vb-résztvevők voltunk. Nincs mese, Szilágyiék ma is megmutatják, hogy mennyire jók. Mi még azt sem zárjuk ki, hogy gála lesz, bár az is biztos, ha netán 4-5 góllal elmegyünk, de akár 3-4-gyel, a sporik majd jól megtámogatják az olasz csapatot emberelőnyökkel... -emiatt sem rizikózunk semmiféle hendivel, egy sima magyar győzelmet tippelünk, ami az unibeten 1,43-mal fizet. Ha bejön tökéletes, márpedig valószínű, hogy bejön.

Címkék: sportfogadás, tipp,