Nemzetközi szerencsejáték konferencia Budapesten

2016-06-20
Az EEG - az online szerencsejáték-iparág kelet- és közép-európai fő információforrása - saját konferenciát jelentett be, amelyre szeptember 20-án kerül sor Budapesten.

 

A konferencia címe: CEEGC 2016 Budapest - Közép-Kelet-Európai Szerencsejáték Konferencia, 2016 Budapest. A szervezők ígérete az, hogy összehozza a legnépszerűbb neveket az iparágból a közép-, kelet- és észak-európai régióban. Az említett regionális fórumokon és tárgyalási paneleken kívül, a konferencián lesz egy külön, speciális balkáni és magyar tárgyalási panel. Az esemény egy díjátadó vacsorával (CEEGAwards) zárul.

 

Az első Közép-kelet-európai Szerencsejáték Konferencia és Díjátadó Budapesten kerül megrendezésre, a Hilton Budapest City Hotelben.

Ezen vadonatúj online szerencsejáték konferencia eseménynaptárát úgy alkották meg, hogy sikeresen összehozza a küldötteket és képviselőket egész Európából, célja pedig, hogy kielégítse információigényüket a feltörekvő piacokról, valamint az új jogszabály-módosításokról és a regionális elemzési adatokról.

 

Az alapító és cégvezető, Tündik Zoltán kijelentette: "Cégünk közel 200 ország-alapú jelentést kapott az elmúlt év során, emellett információkat teszünk közzé ezekről a piacokon saját EEGReport magazinunkban. Ezáltal arra a következtetésre jutottunk, hogy az online szerencsejáték iparágban tevékenykedő cégeknek hatalmas szüksége van piaci- es régiós információkra. Ezért hozzuk össze a szakértő előadókat és elemzőket egy fedél alá a közép-, kelet- és észak-európai online szerencsejátékok iparág képviselőivel, egy olyan könnyen elérhető és modern helyen, mint Budapest. A város gazdag történelemmel és kultúrával rendelkezik, amely kiváló lehetőséget biztosít a résztvevők számára, nagyon jól össze lehet kötni az üzletet a szórakozással, és fel lehet fedezni Európa egyik legszebb városát.”

 

A szervezők meg szeretnék hívni azokat az iparági vezetőket, szponzorokat, a sajtót és az üzemeltetőket, akik a legjobb 20 szakértő előadótól szeretnének friss információkat kapni, és üzleti kapcsolatokat kialakítani, az arra a célra speciálisan kialakított üléseken.

 

A jegyek július 31-ig “Elővételben” (“Early Bird”) kaphatók, 200 eurós áron. Ezen időpont után a jegy ára 350 euró lesz. A helyszínen az esemény napján is lesz jegyvásárlási lehetőség. A jegyek megvásárolhatók a hivatalos honlapon és az Eventbrite-on. További részletekért, kérjük, látogasson el a konferencia hivatalos honlapjára

 

A CEEGC-ről

 

Középpontban a közelmúltban szabályozott piacok, és egyéb szerencsejáték-törvény módosítások Bulgáriában, Magyarországon, Romániában, Csehországban, Szlovákiában, Lengyelországban és a környező országokban.

Az esemény célja ösztönözni a párbeszédet az európai régióban, és létrehozni egy részletes jelentést a közép-, kelet- és észak-európai piacokról, valamint a balkáni szerencsejáték-piac áttekintése, lehetővé téve a szolgáltatók értékelését és értékesítését.

 

A CEEGAwards-ról (a CEEG Díjról)

 

A CEEGAwards célja, hogy létrehozzon egy független, tisztességes és reprezentatív díjat, amely elismeri a jelentős eredményeket a közép- és kelet-európai szerencsejáték-iparágban.

A díjátadó vacsora a játékszoftver beszállítókat, szolgáltatókat és üzemeltetőket ünnepli az online iparág adott területén tett kiemelkedő munkájukért.

Minden kategória nyerteseit az iparág és egy zsűri választja ki. A kiválasztási folyamat háromlépcsős, ezzel biztosítva, hogy az eredmény korrekt és független legyen.

 

Az "Üzletkötő" Zóna

 

A Hilton Meetings® Quality (HMQ) biztosítja a tárgyalási helyszín kiválóságát.

Az "Üzletkötő" Zóna két különálló tárgyalótereme internetes hozzáférési lehetőséggel rendelkezik, hogy az ügyfelek hozzáférhessenek az összes szükséges adathoz a zárt tárgyalások alatt, és lehetőséget ad szerződések szerkesztésére és nyomtatására. 

Ez a terület csak a platina, arany és ezüst szponzorok és azok képviselői számára van fenntartva üzleti tárgyalások és privát beszélgetések számára.

 

Az EEGaming-ről

 

Az EEG (EEGMedia) az online szerencsejátékok (iGaming) egyik központi portálja Kelet- és Közép-Európában, amely minőségi B2B szolgáltatásokat kínál azon cégek számára, akik terjeszkedni szeretnének ebben a régióban. Akár affiliate programot keresnek, akár üzemeltetői, engedélyezési és jogi információkra szeretnének az ügyfelek szert tenni, vagy csak toborzás érdekelné őket, vagy éppenséggel a saját nyomtatott magazin nyerte el tetszésüket, mindenki számára elérhető egy A-tól Z-ig átfogó szolgáltatás a saját üzemeltetésű portálon.

 

További információk az eseményről, az alábbi elérhetőségeken:

Telefon: +40 (0) 799 772 801 / +40 (0) 735 559 234

E-mail: organizers@ceegc.eu

Jegyrendelés: tickets@ceegc.eu

 
Címkék: piaci információ,