Molde - Kisvárda: Hogy játsszák a focit északon?

2022-08-04
A Kisvárda története első nemzetközi meccseit megnyerte. A Kairat Almaty csapatát kettős győzelemmel búcsúztatta, és megteremtette magának a lehetőséget, hogy a Molde elleni párharcban is megmérettessen

Molde - Kisvárda

Konferencia Liga

 

Online sportfogadás tipp:  Molde góljai 1,5 felett

Unibet odds: 1,48

Kezdés: 2022.08.04. 19:00

 

A Kisvárda fejlődése megkérdőjelezhetetlen, hisz képes a csapat évről-évre szintet lépni. NBIII, majd NBII, és az NBI, ahol megkapaszkodott stabilan, és az előző idényben már dobogós helyre ért oda. A Konferencia Ligában két meccsből kettőt nyert, majd jött a DVSC elleni hazai 2-2.

Amit láthattunk ezen a 3 találkozón, hogy a Kisvárda még nincs teljesen kész. Akadnak még hibák bőven. Az, hogy a Kairat nem lőtt gólt, az a szerencse műve is. Azt nem lehet vitatni, hogy nagy akarással, szívből játszik a Várda, de az meg tény, hogy a Molde erősebb csapat, mint a jelenlegi Almaty.

A Molde vezeti a norvég Eliteserient, ami azért nem kis dolog, mert nívós ellenfeli vannak. Emlékezzünk csak az előző idényben a Bodö it művelt az AS Romával...

Aggasztó lehet a Molde formája is, hisz még május elején a Viking legyőzte, azóta viszont senki. Az a Stavanger elleni zakó úgy 'felhúzta' a Moldét, hogy zsinórban nyert 10 meccset! Azóta 16-2-0 a mérlege!

Most egy 6-os győzelmi szériája van a norvég csapatnak, és a Konf. Ligában az Elfsborgot 4-1-es és 2-1-es győzelemmel ütötte ki. Rendben van, hogy a Kairat ellen megúszta a Várda, de voltak helyzetei a kazah csapatnak. A DVSC pedig -mondjuk ki őszintén- korábbi sikereihez képest elég mélyen van, és a kerete sem acélos, de Dzsudzsiék szimplán azzal, hogy nagyon akartak, nagyot küzdöttek, lőttek kettőt. Na, most a Molde szintén nagyon akar, szintén nagyon fog küzdeni, és sokkal acélosabb csapat, mint a Loki. A norvégok ezt a párharcot otthon el akarják dönteni, mert a bajnokság szintén nagyon fontos számukra. Nagyon jó a norvégok formája, szóval a tippünk nem meglepő módon az, hogy minimum kettőt vág a hazai csapat.

Címkék: sportfogadás, tipp,