Minden lottóra 20% kedvezmény augusztus 20-ig!

2018-08-13
A legnagyobb online lottózó augusztus 20. tiszteletére egész héten át 20% kedvezményt ad valamennyi lottószelvényre az új játékosoknak.

 

A világ legnagyobb online lottózója, a theLotter különleges akciót tart az augusztus 20-i ünnepet megelőző héten. Ennek keretében augusztus 13-tól augusztus 19-ig az ezen a linken újonnan regisztráló játékosok valamennyi lottószelvényre 20% kedvezményt kapnak. Sőt! Az akció végén a kedvezményes szelvényt vásárlók közül kisorsolnak egy játékost, aki egy ingyen szelvényt kap bármelyik, általa választott lottójátékra.

 

A theLotter online lottózó

 

A világszerte rendkívüli népszerűségnek örvendő theLotter szolgáltatását talán nem nagyon kell bemutatni, hiszen nem egyszer került már be a világsajtó hírei közé, hogy rajtuk keresztül vásárolt szelvénnyel nyert valaki óriási összegeket. Ilyen volt például az az iraki férfi, aki megnyerte egy amerikai lottó, az Oregon Megabucks 6,4 millió dolláros jackpotját; vagy eddigi legnagyobb nyertesük, egy panamai hölgy, aki 30 millió dollárt nyert a floridai lottón.

A theLotter röviden összefoglalva annyit tesz, hogy a világ minden táján megtalálható helyi irodáikon keresztül megveszik a kívánt lottószelvényeket a játékosok nevében, a nyereményeket pedig átutalják a játékosoknak. A nyereményből semmilyen jutalékot nem vonnak le, a szolgáltatás díja az online megvásárolható szelvények árába van beépítve. 

 

A világ legnagyobb jackpotja 20% kedvezménnyel

 

A 20%-os kedvezmény a theLotter kínálatában megtalálható valamennyi lottóra érvényes ezen a linken keresztül, így természetesen akár a világ jelenlegi legnagyobb jackpotját kínáló EuroMillions lottóra, is, melyen kedd este már 90 millió euró, azaz 29 milliárd forint lesz a tét!

A tíz európai ország lottótársasága által szervezett EuroMillions (nem összekeverendő a Magyarországon is kapható EuroJackpottal!) a legnagyobb és legnépszerűbb összeurópai lottójáték, melyet minden kedden és pénteken este sorsolnak.

A játék szabályai értelmében a játékosoknak 50 főszámból kell kiválasztaniuk 5-öt, és 12 plusz számból még 2-t. A jackpot mind az 5+2 szám eltalálása esetén jár (a szelvényvásárlás helyén ráadásul adózni sem kell utána), de már két főszám eltalálásáért is fizetnek valamennyit.  

A theLotter egyébként több érdekes listával segíti a bő kínálatból való választást - ha valaki a legnagyobb jackpotokra vadászik, érdemes áttanulmányozni ezt a listát, ha pedig a legjobb ár/érték arányú lottókra kíváncsi, itt találja őket.