Minden idők legnagyobb nyereményalapja várja a pókereseket az idei vb-n

2022-06-27
A Wynn Las Vegas-ban megrendezésre kerülő WPT World Championship új magasságokba emeli a pókerversenyeket. 15 millió dollárjával ez lesz a póker történetének valaha volt legnagyobb garantált nyereményalapja.

 

A WPT póker világbajnokság december 1-20 között kerül megrendezésre a Las Vegas Wynn kaszinóban. A több versenyből álló fesztivál fő eseménye a 10.400 dolláros nevezési díjú bajnoki esemény lesz, amely egy a tévé által is közvetített döntővel zárul. A fesztivál több mint egy tucat versenyből áll, köztük három főversenyből, melyek a Prime Championship, a Wynn Mystery Bounty és maga a világbajnokság, a World Championship.

 

„Ez a World Poker Tour egyik legambiciózusabb kezdeményezése 20 éves történelme során. Arra számítunk, a fesztivál nagy érdeklődést fog kiváltani, és örülünk, hogy Wynn Las Vegas-szal együttműködve életre kelthetjük ezt a koncepciót.” - mondta Adam Pliska, a World Poker Tour vezérigazgatója.

 

Legalább 200 játékos online selejtezők után vesz részt a World Poker Tour világbajnokságon, több százan pedig különböző élő szatelliteken keresztül jutnak be a tornára. A ClubWPT, a World Poker Tour hivatalos előfizetéses online pókerjátéka exkluzív online platformként szolgál majd, ahol a játékosok belépőcsomagot nyerhetnek. Június 12-től a ClubWPT számos kvalifikációs lehetőségnek ad otthont a decemberi fesztivál kezdetéig.

 
Címkék: póker,