Megváltoztatta állandó számait, egyből 550 milliót nyert a lottón

2020-09-11
Egy ausztrál nő gondolt egyet, nem a szokásos számat játszotta meg a lottón, és egyből 2,5 millió dollárt nyert.

 

A hölgy már hat éve ugyanazokkal a számokkal lottózott, de legutóbb, mikor egy online lottózóban megvette a szelvényét, az utolsó pillanatban meggondolta magát. - írja a Mirorr. Jól tette - ennek köszönhetően óriási nyeremény, 2,5 millió dollár, azaz úgy 550 millió forint szakadt az ölébe. A nyerőszámok a 43, 2, 16, 9, 7, 33 + 20, 34 voltak.

 

“Ez csodálatos. Óriási megkönnyebbülés. Hihetetlen volt. Rengeteg dolog kóvályog a fejemben. Nagyon meg fogja változtatni ez az életünket. Minden héten játszom a Saturday Lottón, és hat éve ugyanazokkal a számokkal játszottam. Nem fogják elhinni, de múlt héten úgy döntöttem, hogy megváltoztatom a számokat, amikkel már ennyi ideje játszottam, és megnyertem a főnyereményt!” – nyilatkozta a szerencsés nyertes, aki nem szerette volna nyilvánosságra hozni a nevét.

 

A nyeremény örökre megváltoztatja a család életét, megvehetik életük első saját otthonát. „Az első, ami eszembe jutott, hogy nem kell többé lakást bérelnünk. Nagyon sokat jelent számunkra, hogy saját házunk lehet. Egy nagy házat fogunk venni, egy különálló házrésszel, hogy az egész család össze tudjon jönni, és nálunk tudjon aludni. Szeretnénk egy új autót is, és segíteni fogunk a gyerekeknek is.”