Megfogadta egy vadidegen tanácsát, 1,5 milliárdot nyert

2022-06-17
Sorsfordító nyereményt köszönhet egy ismeretlennek egy michigani nő.

 

„Férjemmel megálltunk egy benzinkúton tankolni, majd bementünk fizetni a shopba.” – mesélte az 54 éves nyertes, aki úgy döntött, hogy nem vállalja neve nyilvánosságra hozatalát. „Míg a sorban álltunk, odajött hozzánk egy ismeretlen, és azt mondta: ’Venniük kellene egy 30 dolláros sorsjegyet, fogadok, hogy nyernének vele 4 millió dollárt.’ Hezitáltunk egy percig, aztán eldöntöttük, hogy megfogadjuk a tanácsot, és veszünk egy Ultimate Millions elnevezésű sorsjegyet.”

 

„Mikor visszaértünk az autóhoz, lekapartuk, és teljesen elképedtünk, mikor megláttuk, hogy tényleg nyertünk 4 millió dollárt. Azt hittük, hogy valamit elnézünk, és, hogy nem lehet igaz, hogy tényleg nyertünk. Úgy döntöttünk, hogy félretesszük egy kicsit a sorsjegyet, és ha hazaértünk, újra megnézzük, hogy megbizonyosodjunk róla, hogy valóban nyertünk-e.”

 

Otthon aztán látták, hogy valóban nyertek, elmentek a lottótársaság irodájában, és meg is kapták a nyereményüket. Úgy döntöttek, hogy nem életjáradékként, hanem egy összegben veszik fel a pénzt, így a lottótársaság 2,5 millió dollárt utalt át a számlájukra.

 

Lottómilliárdok hétvégéje

Szárnyalnak a nemzetközi lottók – szinte az összes nagy népszerűségnek örvendő játékon felfoghatatlanul nagy összegek várnak gazdára a hétvégén:

Powerball: 279 millió dollár (106,7 milliárd Ft)

MegaMillions: 273 millió dollár (104,4 milliárd Ft)

EuroMillions: 130 millió euró (51,8 milliárd Ft)

SuperEnalotto: 222,4 millió euró (88,7 milliárd Ft)

  

Nemzetközi lottószelvények vásárlása a theLotter-nél

Fogadás a lottószámokra a Lottoland oldalán