Megfeledkezett 300 milliós lottószelvényéről egy férfi

2021-08-20
Három hétig fogalma sem volt róla, hogy egy 1 millió dollárt érő lottószelvénnyel mászkál mindenfelé.

 

“Őszintén szólva, betettem a tárcámban, és megfeledkeztem róla.” – mesélte Fredderick Russel Carroll. „Mindenfelé jártam, és egy millió dollár volt a zsebemben. A tavaknál dolgoztunk, meg minden, és fogalmam sem volt róla!  Mint mindenki, én is abban reménykedtem, hogy nyerek. A fiammal voltam éppen, mikor elhatároztuk, hogy megpróbáljuk, és veszünk egy szelvényt.” – folytatta.

 

Mint kiderült, a szelvényén stimmelt mind az öt főszám a Powerball lottó május 19-i sorsolásán, így 1 millió dollárt nyert, melyből a szövetségi és állami adók levonása után 707.500 dollárja marad. „Ki akarom fizetni a számláimat, és elküldöm a nejemet pár orvoshoz. Ez most a fő cél.”

 

 

Ez a játék, a világ egyik legnépszerűbb lottójaként számon tartott amerikai Powerball kínálja egyébként jelenleg a világ összes lottója közül a legnagyobb főnyereményt. A szombati sorsoláson már 290 millió dollár, azaz több, mint 87 milliárd forint lesz a tét!

A játékban természetesen nem csak amerikai állampolgárok vehetnek részt, és a nemzetközi online lottózóknak hála ma már ismeretség és külföldön élő hozzátartozó sem kell ahhoz, hogy próbára tehessük szerencsénket valamelyik nagy nemzetközi lottón.