Matrac Mack 30 millió dollárt nyert, történelmet írt

2022-11-21
Az ismert nagytétes játékos 30 millió dollárt nyert azzal, hogy a Houston Astros nyerte az észak-amerikai profi baseball-ligát (MLB), miután a döntő hatodik mérkőzésén negyedszer is legyőzte a Philadelphia Phillies csapatát.

 

Jim “Mattress Mack” McIngvale, a houstoni székhelyű Gallery Furniture 71 éves tulajdonosa sportfogadási történelmet írt, miután a Houston Astros megnyerte a World Series-t. Ezzel ő nyerte a legalizált sportfogadás történetének legnagyobb, egyetlen eseményre megtett, 30 millió dolláros nyereményét. A nyeremény a Caesars fogadóirodájában 2022. május 13-án 3 millió dollárral megjátszott 10/1-es fogadásból származik. Míg ez az egyszeri kifizetés a legális sportfogadások történetének legnagyobb összege, Mack összesen 10 millió dollárt tett fel az Astrosra, és összesen 75 millió dollárt nyert.

„Mit is mondhatnánk? A sportfogadás történetének legnagyobb csekkjét állítottuk most ki Mattress Macknek 30.000.000 dollárról” – nyilatkozta Ken Fuchs, a Caesars Digital COO-ja. „Ismét megtennénk ezt az egészet? Hát persze! Mack talán megnyerte ezt a fordulót a pályán, büszkék vagyunk arra, hogy összefogtunk, hogy támogassuk az elsősegélynyújtókat és a katonai veteránokat Houstonban, Phillyben és Atlantic Cityben.”

„A Caesars volt az egyetlen sportfogadó iroda, amely lehetővé tette, hogy 3 millió dolláros fogadást kössek az Astrosra” – mondta Mack. „A Caesars többet tesz a sportfogadásért, mint bárki más, és nem hiszem, hogy más irodák akár meg is közelítik. Az én szemszögemből a Caesars a nagy fogadások bajnoka ebben az országban. A Caesars sok mindent jól csinál, hogy ügyfélbarát élmény legyen a fogadás. Egyértelműen ez a kedvenc sportfogadási irodám.”

Csakúgy, mint a korábbi fogadásainál, Mack most is egy bútor-promócióval fedezte hatalmas fogadását. Mack eredetileg azt ajánlotta az ügyfeleknek, hogy a pénzük kétszeresét kapják vissza, - vagyis ha 3000 dollárt költenek egy matracra, 6000 dollárt kapnak vissza - , ha az Astros lesz a bajnok. Ez az akció július 5-ig tartott, ekkor változtatta meg az eredeti 200 százalékot 100 százalékra. Egy idő után aztán le kellett állítani a promóciót, mert már túllépte a potenciális, 75 millió dolláros nyereményt. Mack szerint legalább 3 ezer ügyfél volt érdekelt a World Series döntőjében ingyenes bútorral vagy éppen dupla pénzvisszafizetéssel.

Mack a Unibetnél is történelmet írt: az ott megkötött 1,05 millió dolláros fogadásával 6,3 millió dollárt nyert, mely a Kindred Csoport eddigi legnagyobb kifizetése. 

„Örömmel gratulálunk Jim McIngvale-nek a Houston Astrosra tett sikeres fogadásához” – nyilatkozta az eset kapcsán Henrik Tjärnström, a Kindred vezérigazgatója. „A világ egyik legnagyobb online fogadási szolgáltatójaként alkalmanként vállaljuk ezeket a nagyobb fogadásokat, és a teljes sportfogadási üzletágunk részének tekintve ez egy kis kitettség.” – nyugtatta meg egyúttal a befektetőket.

Ez volt McIngvale második nagy fogadása az Unibetnél, miután korábban 1,5 millió dolláros sikertelen fogadást tett arra, hogy a Houston Astros nyeri a 2019-es World Series-t.

 
Címkék: sportfogadás,