Manchester United - Southampton:Mozgalmas meccset várunk

2021-02-02
A Man United és a Southampton a közelmúltban szépen megszórta egymást, épp ezért mi most is arra tippelünk, hogy nem fogunk unatkozni, ha e találkozót választjuk kedd estére.

Manchester United - Southampton

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Összes lövés 24,5 felett

Unibet odds: 1.85

Kezdés: 2021.02.02. 21:15

 

Nincs ok ezen line mellett underre fogadni. A két csapat eleve a sok-gólos meccsek híve. Mióta Hasenhüttl vezeti a Southamptont, rendre gólgazdag meccset játszik a két együttes, ráadásul mióta az osztrák tréner vezeti a Szentek csapatát, rendre lőtt gólt a S'oton a Unitednek, és általában többet is. Legyőzni még nem sikerült a Vörös Ördögöket, de két iksz mellett van két 3-2-es zakója is, azok sem olyan eredmények, amely miatt szégyenkezni kéne.

Bátor focit játszik a Southampton. legutóbb az Aston villa ellen 20 lövési kísérlete volt. Nem fogja ingyen adni a bőrét a vendég-csapat, de Gea nem fog unatkozni.

Viszont a hazai együttes sem ülhet a babérjain, hisz mennek el a meccsek, és a Man. City már át is vette a vezetést a PL-ben. A Sheffield ellen zakó, az Arsenal ellen csak 0-0, hiányoznak a gólok, a pontok.

Mi egy éles, győzelemre játszó Unitedet várunk, de ugyanezt várjuk a Szentektől is. Épp ezért lehet ebből egy nyílt, sok-gólos meccs, olyan, amilyet egyébként játszani szoktak. A minimum 25 lövési kísérlet egy ilyen találkozón, amilyen vélhetően ez is lesz, lazán összejöhet. Ráadásul jó, hogy itt a PL-ben beleszámolják a blokkolt lövéseket is, márpedig azért abból is rengeteg összejön egy meccsen.

Aki lát benne fantáziát, az ne késlekedjen, hisz ez az odds ennél a line-nál előbb-utóbb esni fog, vagy a szorzó marad, de akkor a line megy feljebb.

Címkék: sportfogadás, tipp,