Manchester United - PSG: Neymarék a kiesés küszöbén

2020-12-02
Szerdán mi magyarok a Fradi-Barca összecsapásra fókuszálunk, ám Európa és a világ inkább a PSG manchesteri vendégjátékát figyeli majd. Neymarék egy újabb zakóval kiesnek, ha a másik párhuzamosan zajló meccsen a Lipcse elveri a Basaksehirt.

Manchester United - PSG

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp: Büntetőlap-szám 4,5 felett

Unibet odds: 1,63

Kezdés: 2020.12.02. 21:00

 

A francia együttesnek saját kezébe kell venni a sorsát, mert az is igaz, hogy ha netán kettővel nyer, akkor továbbjut. Daniele Orsato vezeti a szerdai találkozót, aki a Párizs számára jó ómen, hisz 2019 februárjában is ő fújt a United-PSG találkozón, azt a mérkőzést pedig 2-0- arányban a PSG nyerte. Egy ilyen 2-0-ás francia siker most a franciák továbbjutását jelentené.

Az egy elég paprikás meccs volt 10 sárga-, és egy piros lappal. Pogbát állította ki akkor Orsato, bár tény, amikor a francia középpályás a hajrában kiállt, már 0-2 volt az eredmény, szóval azt nem lehet mondani, hogy Orsato miatt kapott ki a United.

De az tény, hogy ezek top csapatok, és top játékosok. Mindkét együttesre jellemző a gyorsaság, főleg a támadókra, szóval itt kontráknál a védők és középpályások sokszor nem tudnak mit tenni, csak szabálytalankodni. Orsato azon a 0-2-es meccsen már a félidőre 5 sárgát mutatott fel, jó olasz játékvezetőhöz hűen bátran használja a lapokat, elvégre azért vannak.

A PSG-re amúgy is jellemző, hogy bár sok a pengés játékos elöl, sok olyan meccse van, ahol rengeteg a lap. Tuchelnek idén egyébként sok a gondja, nem volt még olyan meccs ebben az idényben, amikor a legerősebb PSG összeállhatott volna. Most is vannak kimaradók, Bernat és Kehrer biztos nem lesz a védelemben, de Marquinhos játéka is kérdéses. Ez csak azért rossz hír, mert a brazil azért elöl is képes hozzátenni a játékhoz, fontos gólokat szerez. Ugyanakkor jobb lesz a helyzet, mint volt legutóbb a United ellen, hisz azért a valószínű az, hogy összeáll a di Maria-Mbappé-Neymar trió, mögöttük pedig Ander, Verrati és Marquinhos játszhat.

Gond a Unitednél is van bőven, Tuanzebe eltiltott, Jones és Shaw sérült. Rojo egyébként sincs, kérdéses továbbá Pogba, de Gea és McTominay szereplése is. A hazaiaknál Wan-Bissaka és Telles játszhat a széleken, középen Maguire és Lindelöf. A középpályán Fred, van de Beek és talán McTominay, elöl Fernandes irányít, és Cavani valamint Rashford lesz a két befejező ember.

Az tuti, hogy mindkét együttes úgy számol, hogy a Lipcse nyeri a meccsét a törökök ellen, így a Unitednek itt minimum egy döntetlen kell, a PSG-nek pedig csak a győzelem jó. Lesz feszültség a meccsben, hasonló összecsapást várunk, mint volt a keddi Gladbach-Inter. Rengeteg lap jött, nagyon feszült meccs volt, ez is hasonló lesz. Érdekes, hogy így is kapunk egy elég acélos 1.63-as szorzót a 4,5 büntetőlap felett opcióra. Ezt még a legszigorúbb sporik mellett is el lehetne vállalni,

Címkék: sportfogadás, tipp,