Manchester City - PSG: Presztízs-kérdés!

2021-11-24
A Bruges és az idén gyengélkedő, sok sebből vérző Lipcse sem tudott komolyabb ellenfele lenni hosszabb távon a Citynek és a PSG-nek.

Manchester City - PSG

Bajnokok Ligája

 

Online sportfogadás tipp:  PSG lövései 9,5 felett

Unibet odds: 2.10

Kezdés: 2021.11.24. 21:00

 

Az A csoportban a City-PSG duó továbbjutása nem lehet kérdés, még annak ellenére sem, hogy kijelenteni ezt biztosra nem lehet.

Jelenleg a City vezet 9 ponttal, három győzelem mellett a PSG elleni botlás rondítja a képet. Igen ám, de a Párizs hiába verte a Cityt, a Lipcse és a Bruges otthonában is csak döntetlent játszott. Mbappéék kétszer mentek idegenbe, kétszer játszottak döntetlent. Viszont, ha a szerdai kirándulásból jól jönnek ki, azaz nyernek, akkor valószínűleg meg is tartják a csoportelsőséget. Az utolsó fordulóban a PSG a Bruges-t fogadja, azt valószínűleg Messiék behúznák.

Presztízs meccs a javából, és azért egy Bayern-t, Chelsea-t, Real Madridot vagy esetleg egy Liverpoolt jó lenne elkerülni.

Az odavágóra visszaemlékezve a PSG talán legjobb meccse az idényben. Ott Messiék nagyot küzdöttek, és hasonló kaliberű együttesekkel a PSG a Ligue1-ben nem találkozik. Szóval jó kis erőfelmérő volt, ahol a Párizs szépen helyt állt. Most sem esélytelen a francia élmenő, hisz pl. Grealish vélhetően nem játszik, de Bruyne pedig a Covid-fertőzés miatt kénytelen 'pihenni'.

Szóval bármennyire is a City játszik otthon, Mbappéék a veszélyes kontráikkal simán érvényesülhetnek. Ismét összeállhat Messi-Mbappé-Neymar triója, középpályán Gueye és Verratti, középen a védelemben Marquinhos, kulcsjátékos nem hiányzik a PSG-ből.

A mi tippünk, hogy a PSG nem játszik majd alárendelt szerepet, és minimum 10 lövése lesz a meccsen. Elvégre is a Párizs van győzelmi kényszerben, az iksz a City-nek jobb egy picit. Ez a Párizs nem egy elveszett csapat, Verrattiék sok labdát fognak szerezni, Mbappéék pedig bombáznak majd, a vendég együttes igyekszik majd a kontráit lövéssel befejezni. Egy-két szabadrúgást is tuti kapura küldenek, egy-két beadást Marquinhos biztosan megbólint, szóval lesznek itt lehetőségek.

A PSG-nek egyébként is illik csipkednie magát, hisz ha a Bruges megveri a Lipcsét (amire azért van sansz), a PSG pedig most kikap, akkor Messiék a továbbjutásért játszanak a Bruges ellen. Igaz, hazai pályán, de azért 100-ból 100-szor nem vernél el a belga együttest...

Címkék: sportfogadás, tipp,