Mallorca - Valencia: Ha hihetünk a számoknak

2023-05-25
A Mallorca és a Valencia találkozója a vendég csapatnak fontos igazán, de az fix, hogy a mallorcai együttes nem adja majd ingyen a pontokat.

Mallorca - Valencia

LaLiga

 

Online sportfogadás tipp: Szabálytalanságok száma 27,5 felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés: 2023.05.25. 19:30

 

A Mallorca-Valencia meccs vájtfülű LaLiga-fanok számára egyből egyet jelent a lapokkal és a foultokkal. In medias res jelleggel egyből rá is térünk a tippre, nem rétes ez, hogy nyújtani kell

A Mallorca és a Valencia is sok szabálytalansággal operál. A Mallorca a legtöbb sárga lapot gyűjtötte, a második legtöbb foulttal hozza le találkozóit. Igazi 'köcsög' csapat, minden játékos elég kellemetlen stílusban játszik. Elöl pedig ott van Amath, Kang In és Muriqi, első kettőt gyors mozgása miatt nehéz foult nélkül tartani, Muriqit meg a magassága, fizikalitása miatt. Ő egyszerűen a legkeményebb védők sem nagyon tudják tartani, magas, erős, lassúnak sem lassú, remekük fedezi a labdát, szóval róla is sok foult születik.

A Valencia sem finom együttes, nagyjából minden fontosabb mutatóban a liga első feléhez tartozik, ami a szabálytalanságokhoz köthető. Ugyanakkor az tény, hogy azért szelídebb foci ez, mint amit Bordalás mester irányítása alatt játszott a Túria-parti együttes.

Az esti bajnokit A. J. H. Hernandez vezeti, aki meg a liga legtöbb lapját szórja átlagban ebben az idényben. Sokszor sípol, és most egy olyan párosítást kapott, ahol oka is lesz rá. Pl. ő fújta a Mallorca-Real Madridot, ahol a Mallorca csapata 29-et foultolt a Királyiak ellen. Őszinték leszünk, nem néztünk utána, de vélhetően rekord a szezonban. A 29 foult egy egész meccsre sem kevés két csapat részéről!

Előző három Mallorca-Valencia összecsapás 30 foult alatt nem zajlott le. Volt itt 33, 35 és 34 szabálytalanság, és ezekből a találkozókból kaptak kevésbé szenzitív sporik is, mint Hernandez Hernandez. 

Lényeg tehát, hogy mi megint úgy véljük, ezen a Valencia szempontjából nagyon fontos találkozón minimum 30 foult megint összejön. 

Címkék: sportfogadás, tipp,