Magyarország - Montenegró: Sikerül talpra állni a blama után?

2019-12-02
Benne volt, hogy a spanyolok elleni meccs nem lesz diadalmenet, de hogy ekkora pofont kapjunk, talán senki sem gondolta. Nincs mese, Montenegró ellen kell visszahozni a Penáék ellen elszórt pontokat

Magyarország - Montenegró

Online sportfogadás tipp: Montenegró +2,5 gól

22Bet odds: 1,40

Kezdés:  2019.12.03. 07:00

 

Kazahsztán ellen bemelegített a csapatunk, és ráhangolódott a vb-re, viszont a könnyed sikert egy nem várt zakó követte. Spanyolország úgy megvert minket, hogy egy percig sem volt esélyünk a győzelemre. Cabral Barbosáék rögtön a mérkőzés elején sokkolták a magyar válogatottat, aztán a felépített 3-4 gólos előnyt végig tartották. Hol több-hol kevesebb volt közte, de végig a spanyol csapat kezében volt a meccs.

Nálunk a kulcsemberek a Kazahsztán elleni találkozó után még nagyobbat betliztek. A kazahok elleni találkozón is érezni lehetett, hogy a Háfra-Kovács-Klujber triónak nem megy, de hogy ez megismétlődik, azt senki sem gondolta. Az, hogy egy meccsen tóvizi lesz a top scorerünk, arra alsóhangon úgy 101-es odds körül fogadhattunk volna. Háfra két gólt lőtt, Klujber egyet, Kovács Anna szintén egyet. Ez egyértelműen aggodalomra ad okot. Háfrának semmi sem jön be, Kovács és Klujber meg szintén egymást múlta alul eddig.

Minden rosszban van valami jó

Az biztos, hogy ennél rosszabb nem jöhet. Legalábbis játékban aligha, ennek a Háfra-Klujber-Kovács triónak kéne úgy a csapat góljainak 60-70%-át lőni egészséges esetben, de ez a csapat jelenleg beteg. Ehhez képest favoritok vagyunk Montenegró ellen...

Radicevicék sem kápráztattak el eddig minket, ez tény. Viszont benne van, hogy a Szenegál és Kazahsztán elleni meccsen csak annyit adtak ki, ami a kötelező sikerhez kellett. Végül is mindkét meccset hozták, szó nem érheti a ház elejét arrafelé.

Montenegró nem hajtotta szét magát, Kazahsztán és Szenegál ellen nem mutatott semmit igazi erejéből. Nem annyira fiatal csapat a montenegrói, bővenl hagyott a tankban, amennyit csak lehetett.

Jaukovic-ék jól tudták, hogy a csoportmeccsek 2. fele lesz perdöntő, ők tuti erre a Magyarország elleni találkozóra időzítették a formát, ha úgy tetszik, Radicevic-éknek most kezdődik majd a világbajnokság. Montenegrónak erős kezdőcsapata van, viszont a padja már nem annyira acélos. Pont ezért nem tettek bele 100%-ot az első két meccsbe. Mehmedovic, Bulatovic, Rajcevic, Jaukovic és a többi montenegrói hölgy biztos megnézte videón a spanyol-magyart, és valószínűleg ők is csak tompán néztek, tőlünk mindenki többet várt. (A spanyloktól meg kevesebbet.)

A 22Bet-nél a Montenegró +2,5 gól 1,40-ért fogadható, ez pedig elég jó opciónak tűnik. Már eleve kérdéses az is, hogy nyerünk, hiába vagyunk favoritok. A bukiknál a spanyolok ellen is favoritok voltunk, aztán láttuk, mi lett a vége. Háfra formán kívül, Klujbernek és Kovácsnak sem megy, Kovacsis Anikónak pedig a beválogatása is vitatéma lehetne. A mi tippünk, hogy szoros meccs lesz, bár ha picit morbidak szeretnénk lenni, a tippbe a sok-gólos Montenegró-siker is belefér.

Címkék: sportfogadás, tipp,