Liverpool - Real Madrid: Mondjuk ki, csoda lenne a Vörösök elődöntős szereplése!

2021-04-14
A Real Madrid 3-1-re nyerte a párharc első felvonását, így a visszavágón a Liverpoolnak minimum kettőt lőnie kell. Vajon menni fog?

Liverpool - Real Madrid

BL-negyeddöntő  - visszavágó

 

Online sportfogadás tipp: Fabinho szabálytalanságai 1.5 felett

Unibet odds: 2.00

Kezdés: 2021.04.14. 21:00

 

A Liverpool múlt héten hozta a mostanában rá jellemző meddő fociját. Gyakorlatilag órákig képesek tologatni a labdát jobbról-balra, majd vissza, keresni a réseket a védelmeken, de a Liverpool a jobbnál is jobb helyzetet akar magának teremteni. Nem teszi jól, mert ha épp van 80-85% esély, hogy egy esetleges kulcspassz sikerül, már nem vállalják be. Madridban 1 lövés talált kaput a Liverpool részéről, mondanunk sem kell, ilyen szám(ok) mellett nem lehet továbbjutni.

Sokkal direktebb focira lenne szükség a Liverpooltól, ami egyébként benne van, emlékezhetünk még Klopp korai liverpooli időszakára és a heavy metal focira.

A Real Madrid célja az előny őrzése lesz, és kontrázgatnak majd. Ezzel a kontrára épülő focival lehet manapság érvényesülni, lásd PSG a Bayern és a Barca ellen, vagy akár a Real a 'pool ellen, vagy hogy bajnokit is említsünk, Leeds a Man. City ellen hétvégén, ahol a Leeds két lövésből lőtt két gólt...

A tippünk, hogy a középpályán szűrőben szerepet kapó Fabinho nem fog tétlenkedni. Mivel a Real labdaszerzés után majd Kroos-hoz vagy Modric-hoz akarja juttatni a labdát, hogy ők indítsanak, rakják a lasztit Asensio vagy Vini Jr elé, ezt Fabinho nem fogja hagyni. Ismerjük jól, hogy nem mindig tiszta a játéka, igazi szűrő, aki sokszor finom, de még többször durva. Fabinho szívbaj nélkül odapakol bárkinek. Labdaszerzés, tisztázás, szerelés, minden kategóriában volt 'rovátka' nem is egy az első meccsen, ám a foult mező üresen maradt, azaz Fabinho az első meccsen nem szabálytalankodott. Ez azért ritka dolog.

Tényleg ritka, hogy ennyire tisztán játszik, hogy senkinek sem pakol oda. Most a hírek szerint a középpályán játszik majd szűrőben, márpedig ott lesz dolga bőven. Meg kell majd állítani a Real kibontakozni kívánó támadásait, azokat meg jobb csírájában elfojtani, mert ha Vini Jr. elé kerül a labda, akkor baj van.

A tippünk tehát az, hogy Fabinho azt a tiszta, sallangmentes fociját képtelen lesz megismételni, és szerdán az 'igazi' Fabinho látjuk, aki többször a sárga-, sőt néha a piros lap határán mozog, és sokszor át is lépi azt. Mondjuk a sárga lap határát max. kétszer lehet átlépni, de az nekünk elég. Annyira pechesek meg csak nem leszünk, hogy elsőre olyat odapakol valakinek, hogy piros lapot kap, Kuipers egyébként sem az a fajta, aki könnyedén kiszór valakit.

Címkék: sportfogadás, tipp,