Liverpool - Manchester United: Akár jó is lehetne

2021-01-17
...de nem lesz az. Ezeknek a PL-rangadóknak a 70-75%-a nagyon unalmas, már-már nézhetetlen, de ettől még profitálhatunk belőle. Nézni meg nem kötelező.

Liverpool - Manchester United

Premier League

 

Online sportfogadás tipp: Liverpool labdabirtoklása 55,5 % felett

Unibet odds: 1,50

Kezdés: 2021.01.17. 17:30

 

A Vörösök és a Vörös Ördögök egyébként is riválisok, de most, hogy a Man. United ennyire előkelő helyen áll a tabellán, még pikánsabb a párosítás. Hogy jó meccs lesz? Van rá esély, de nem fogadnánk rá.

Ha megnézzük a top bajnokságok top csapatait, azt látjuk, hogy mind botladozik egytől-egyig. A foci minősége meg sem közelít azt, amit az elmúlt években láttunk. De ne lepődjünk meg, a két bajnokság egymást érte, és téli szünet sem nagyon volt, mondjuk Angliában egyébként sem 'divat' a téli álom a csapatok számára.

A 'pool nincs kirobbanó formában, jött három nyeretlen bajnoki kutyaütő csapatok ellen. Mind a három meccsre jellemző volt a közel 70%-os labdabirtoklás, kétszer meg is haladta, meg az is, hogy a kaput nem nagyon sikerült eltalálni. A 'pool támadójátéka meddő, már-már unalmasabb szintre emelte a focit, mint ahogy tette a tiki-takázó Barca. A Klopp-féle heavy metal fussball eltűnt, az ilyen idősek otthona foci, amolyan régi idők focija, amikor hagyták a csapatok játszani egymást. Nem volt annyi ütközés, foult, szóval tisztább volt a játék. Itt is hagyják tili-tolizni az ellenfelek a Liverpoolt, aztán ha hibáznak a Vörösök, akkor arra a lehetőségre próbálnak lecsapni.

Tetszik-nem  tetszik, ez a Liverpool unalmas focit játszik. Ez egy vélemény, és biztosan van, aki másképp gondolja. Az is tény, hogy Salah-ék ellen a legtöbb csapat behúzódik védekezni, nincs könnyű dolga az LFC-nek. Ez is tény.

Ezek után mi a tipp? A tipp, hogy a labda a Liverpoolnál lesz, a United meg vár a lehetőségre. A United nem játszik más focit, mint egy 'kis' csapat. A United abban különbözik pl. a Szarkáktól, hogy Fernandes jobb, mint Almirón, de ennyi. Ugyanúgy a kontrák a fő fegyverei, sőt egész biztos, hogy Solksjaer át fogja adni a kezdeményezés lehetőségét az ellenfélnek. A Manchester nem ül a labdán. Majd a 'pool felmelegíti azt.

Az unibeten labdabirtoklásra is fogadhatunk, 55,5 % a határ, márpedig nagyon valószínű, hogy a Liverpool ezt simán meg fogja ugrani. Alakulhat úgy, hogy nem jön be, de az 1,50-es odds ettől függetlenül nagyon korrekt, sőt aki korábban ébredt, mint mi, magasabb szorzón is megcsíphette.

Címkék: sportfogadás, tipp,