Levante - Celta Vigo: Morales-ék és Aspas-ék is a kiesés ellen küzdenek

2020-10-26
Nem akármilyen meccs maradt hétfőre a 7. fordulóból, hisz a Levante és a Celta is a kieső zónában található. Nem ártana előre menekülni, épp ezért parázs meccsre számítunk.

Levante - Celta Vigo

LaLiga - 7. forduló

 

Online sportfogadás tipp: A Celta kap több lapot

Unibet odds: 2.02

Kezdés: 2020.10.26. 21:00

 

Bár nagyon a bajnokság elején járunk még, azért az nem jó érzés játékosként, ha a csapatunk a kieső zónában tartózkodik. Sokat lehet előre lépni egy győzelemmel, az pedig tuti, hogy a 3 pont megszerzése a cél mindkét oldalon.

Gondoltunk arra, hogy ezúttal a lapokat hanyagoljuk, és inkább a gólokban gondolkodunk, de nem lehet elmenni a tény mellett: A Celta rengeteg lapot gyűjt be a meccsei, a Levante elvétve van lappal figyelmeztetve.

A galíciai Vigo kemény csapat hírében áll, zsinórban 4; 3; 4; 5; 3 és 3 lapot gyűjtött a Celta, így összesen 22 sárga lappal gazdagodott. A pirosat még megúszta, de ami késik, nem múlik...

A Levante sokkal finomabb eszközökkel operál. Rögtön a Valencia elleni városi derbin összegyűjtött 4 sárgát, de egy derbin ez szinte kötelező. Aztán a maradék meccsein 0-2-2-1 sárgát kapott a valencia együttes. Az utolsó négy meccsén öt sárga, az szinte semmi a spanyoloknál. Ha megnézzük, milyen ütemben kapja a lapokat a Celta, akkor látjuk a két csapat közti stílusbeli különbséget.

A Levante idealistább focit tol, kevesebb kontakttal, és inkább a labdával foglalkozik. A Celta játékosai keményebben játszanak, erőltetik a párharcokat. Aspas dumával is felbőszíti a sporikat, szóval más a két együttes stílusa. Amiben viszont egyformák, hogy eddig egyik sem kamatozik pontokban.

Az előző idényben a levantei meccsen a hazai csapat 3 lapot kapott, míg a Celta ennek a dupláját. A vigói csapatból 6 játékos kapott sárgát. Azon a meccsen egyébként a lapok száma arányos volt a foultok számával, míg a Levante 8-szor szabálytalankodott, addig a Celta 15-ször.

Ezek után mi más lenne a tippünk, mint az, hogy a Vigói együttes kap több lapot. Erre 2.02 az odds az unibeten, ami a stílusok és a közelmúlt alapján masszív value. A tipp erős, de Fortuna is mellénk állhatna végre, mert hétvégén valahol máshol járt...

Címkék: sportfogadás, tipp,