Kivonul a magyar piacról a legnépszerűbb fogadóiroda

2023-11-20
A Bet365 november 17-én, pénteken közölte ügyfeleivel, hogy kivonul Magyarországról

 

Hidegzuhanyként érte a magyar sportfogadókat a világ méltán legnépszerűbb fogadóirodája, a Bet365 tájékoztatása, miszerint: „Működésünk felülvizsgálatát követően sajnálattal tájékoztatjuk, hogy 2023. november 20-val felfüggesztjük az Ön országának lakosai számára nyújtott szolgáltatásainkat”.

Az iroda a magyar játékosok által már megtett, de még le nem zárul fogadásait érvényesítette, így azok esetleges nyereményeit még kifizetik a játékosi számlákra. A játékosi számlákról december 4-ig lehet kiutaltatni az egyenleget, ezt követően a magyar játékosok már nem fognak tudni hozzáférni azokhoz, de az ügyfélszolgálattól emailben a határidő lejártát követően is kérhetik majd a kifizetést.

A Bet365 oldala egyébként - több más nemzetközi fogadóirodáéval egyetemben - egy júliusi rendelkezés óta - mellyel a kormány igyekszik minden eddiginél jobban ellehetetleníteni a külföldi szerencsejáték szolgáltatókat - csak különböző alternatív linkeken keresztül volt elérhető.

A Nagy Brittaniában székelő Bet365 2001 óta létezik, ekkor vette meg Denis és John Coates a domaint 25 ezer dollárért az eBay-en. Mára a Bet365 a világ egyik legismertebb és legsikeresebb online fogadóirodája lett, etalonnak számít a szektorban.

 
Címkék: fogadás, jogi háttér,